با این چای چربیهای بدنتان را نابود کنید
چای سفید نوعی چای با طبع سرد و خشک است که متخصصان طب سنتی به علت خواص درمانی توصیه زیادی به مصرف آن میکنند.
به گزارش زنهار؛ چای سفید نوعی چای با طبع سرد و خشک است که از جوانههای تازه حاصل میشود.
چای سفید تمام خواص چای سبز را داراست، اما جالب است بدانید که خواص این چای خوشمزه چند برابر بیشتر از چای سبز است و به همین علت در کشورهای ایران، هند و چین به جز دمنوشهای گران قیمت است. چایی که بعد از خشک شدن به هیچ وجه پردازش نشده باشد با عنوان چای سفید شناخته میشود.
چگونه چای سفید را تهیه کنیم؟
در درجه اول بهترین کار این است که آب را بجوشانید و پس از ۱۰ دقیقه یک قاشق چای خوری چای سفید داخل فنجان مورد نظر ریخته و آب جوش را داخل آن بریزید و با قرار دادن یک درپوش بر سر آن پس از گذشت ۵ الی ۸ دقیقه دمنوش را میل کنید.
چای سفید چه مزایایی دارد؟
چای سفید به علت خواص آنتی اکسیدانی بالایی که دارد به کاهش رادیکالهای آزاد بدن کمک کرده و با رفع چین و چروک باعث شادابی پوست میشود. مقدار بسیار زیاد پلی فنولهای موجود در چای سفید باعث شده تا دانشمندان کشف کنند که با مالیدن عصاره این چای به صورت میتوان همان خواص کرم ضد آفتاب را شاهد بود.
از دیگر فواید مصرف چای سفید میتوان به تقویت و افزایش رشد مو، سلامت دهان و دندان، لاغری و کاهش وزن، مانع سرطان، افزایش باروری، بهبود سلامت مغز، کاهش کلسترول خون بالا، کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی_ عروقی، کاهش مقامت به انسولین، تقویت استخوانها یا پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان، افرایش سطح انرژی یا هوشیاری در بدن سازی، درمان سنگ کلیه، کاهش هپاتیت، کاهش کم کاری تیروئید خواهد شد.
یک مطالعه آزمایشگاهی توسط دانشمندان در کشور چین نشان داده است که عصاره چای سفید به علت کاتچین منجر به نابودی یا شکست سلولهای چربی قدیمی و مانع ایجاد سلولهای چربی تازه در بدن خواهد شد.
مضرات مصرف بیش از حد چای سفید
دانشمندان به این نتیجه دست یافته اند که کاتچینهای موجود در چای سفید باعث درمان بی خوابی، سرگیجه یا مشکلات گوارشی در افراد خواهد شد. متخصصان طب سنتی توصیه میکنند که به علت مقدار بسیار زیاد کافئین در چای سفید به هیچ عنوان بانوان بارده و شیرده از این دمنوش خوشمزه و طبیعی استفاده نکنند.
برای اینکه از چای سفید نتیجه خوبی ببینید روزانه تا ۳ فنجان میتوانید از این دمنوش استفاده کنید و از نظر متخصصان بهترین زمان مصرف آن هر بار بعد از وعدههای غذایی است.
تفاوت چای سفید با دیگر انواع چایها
مزه چای سفید شیرین و ملایم است و رنگ آن زرد کمرنگ است. چای سبز مزهای ملایمتر داشته و به رنگ سبز دیده میشود در حالی که چای سیاه مزهای تلخ داشته و به رنگ قرمز دیده میشود.