چرا میل جنسی دیابتی‌ها کم می‌شود؟ +راه درمان

دیابت بیماری مزمنی است که می تواند سلامت جنسی افراد را تحت تاثیر قرار بدهد و عوارض زیادی برای رابطه زناشویی داشته باشد.

چرا میل جنسی دیابتی‌ها کم می‌شود؟ +راه درمان

به گزارش زنهار؛ شرایط و وضعیت ها و بیماری های مزمنی در افراد هستند که می توانند میل جنسی را کاهش دهند. اگرچه که سلامت جنسی و ابراز آن جزء مهم ترین موارد برای بهبود کیفیت زندگی به شمار می روند؛ بدون توجه به اینکه چه مشکلات دیگری در زندگی دارید. افراد مبتلا به دیابت نوع 2 نیز از این قاعده مستثنا نیستند و بسیار مهم است که مسائل و مشکلات جنسی که از طریق دیابت به وجود آمده است را بررسی کنیم و آن ها را تشخیص بدهیم.

در مطلب قبلی بخش سلامت نمناک گفتیم که دیابت نوع 2 می تواند عاملی برای مشکلات جنسی هم در خانم ها و هم در آقایان باشد. مشکلات سلامت جنسی هم روی خانم ها و آقایان اثر گذار است. این مشکلات برای خانم ها و آقایان دیده شده که بسیار ناامید کننده است و باعث می شود که افراد انگیزه خود را برای زندگی از دست بدهند.

1. در دیابت رشته های عصبی درگیر شده و همین درگیری اعصاب می تواند تحریک و عملکرد جنسی را مختل کند

2. مردان دیابتی احتمال بیشتری دارد که به اختلالات نعوظ دچار شوند.

3. زنان مبتلا به دیابت با درصد بالاتری نسبت به افراد سالم دچار مشکلات ارگاسم می شوند. دیابت با تخریب اعصاب اندام تناسلی سبب می شود فرد به سختی به ارگاسم(اوج لذت جنسی) برسد.

4. دیابت سبب خشکی واژن و مقاربت دردناک می گردد. زنی درهنگام مقاربت بعلت خشکی واژن درد داشته باشد، در مقاربت بعدی نیز انتظار درد را دارد و به دلیل ترس از درد خود را منقبض می کند که خود سبب ایجاد خشکی و درد بیشتر می شود.

5. زنان دیابتی مبتلا به عفونت قارچی که با علایمی مانند خارش واژن ، سوزش یا درد در هنگام مقاربت یا در هنگام ادرارهمراه است، نیز می شود.

6. کنترل ضعیف قند خون و افسردگی در زنان دیابتی سبب کاهش میل جنسی می شود.

7. کنترل نشدن دیابت و بالا بودن قند خون در خانم ها ، تعادل ترشح هورمون های زنانه مانند استروژن و پروژسترون را بر هم میزند و سبب کاهش تمایلات جنسی می شود. 

با توجه به درخواست برخی از شما کاربران با موضوع راه حل بی میلی جنسی بیماران دیابتی لازم دانستیم نکاتی را تحت عنوان راهکار عنوان کنیم. بیماران دیابتی با کنترل صحیح دیابت و مراجعات پزشکی منظم و انجام راهکارهای زیر می توانند از عوارض اثرات منفی دیابت بر روابط زناشویی پیشگیری کنند و زندگی کاملاً عادی و سالمی داشته باشند.

با همسر خود درباره کاهش میل جنسی خود صحبت نمایید :

ارتباطات بین زوجین در مورد مسائل جنسی بسیار مهم و حائز اهمیت می باشد . کمبود ارتباط در چنین مسائلی می تواند به صمیمیت روابط آن ها آسیب بزند. بعضی از آن ها از صحبت کردن در مورد این موضوع و حل کردن مشکل سر باز می زنند . اگر یکی از طرفین نسبت به دیگری میل داشته باشد ، می تواند دیدگاه فرد دیگر را نیز به زندگی عوض کند . فقط بهتر است که به صبوری خود پایان دهید و دست به کار شوید و اجازه دهید که زندگی رمانتیک شما مانند گذشته گرم و صمیمی پیش برود .

از تمرینات ورزشی کمک بگیرید :

مشکلات جنسی که به دلیل دیابت نوع دو اتفاق می افتد، می تواند باعث ایجاد اضطراب و احساس ناامیدی در افراد شود . همچنین ممکن است افراد از ابراز میل جنسی خود سرباز بزنند و تلاشی برای بهبود این مسئله نکنند.

اگرچه که می توانید حتی در صورت ابتلا به دیابت نوع دو، زندگی فعال از نظر جنسی داشته باشید اما باز هم تمرینات سبک ورزشی، داروها، بهبود روابط با همسر، تنها بعضی از مواردی است که می تواند در این زمینه کمک کننده باشد.

یک زمان متفاوت از روز را انتخاب کنید :

اگر انرژی کم و خستگی شما باعث ایجاد چنین مشکلی شده، سعی کنید که تایم متفاوتی در روز را انتخاب کنید که انرژی شما در بیشترین حد خودش قرار گرفته است. شب ها ممکن است همیشه زمان مناسبی نباشد. بعد از یک روز طولانی و خستگی زیاد که با دیابت همراه است، آخرین چیزی که برای آن انرژی دارید ، قطعاً رابطه جنسی خواهد بود.

پس سعی کنید که این کار را در زمان هایی مثل صبح یا عصر انجام دهید که انرژی بیشتری دارید و ببینید که کدام زمان ها برای شما بهتر است.

از نرم کننده ها برای جلوگیری از خشکی واژن استفاده کنید:

مواد نرم کننده مخصوص واژن که از خشکی آن جلوگیری می کنند، معمولا بر پایه آب هستند و بهترین ها برای مشکلات خشکی می باشند.

مشکلات کاهش میل جنسی را با دارو برطرف کنید :

هورمون درمانی می تواند هم به مردان هم به خانم ها در این زمینه کمک کند و خشکی واژن، مشکلات اختلال نعوظ و غیره را کاهش دهد. اگر با مصرف چنین داروهایی سروکار دارید، حتماً از پزشک بخواهید که چند مورد از بهترین ها را با توجه به شرایط مناسب برای شما تجویز کند.

این داروها می توانند به شکل موارد زیر در دسترس قرار بگیرند:

 قرص

 کرم

آمپول

آمپول

بدن خود را به اندازه کافی برای رابطه جنسی سالم نگه دارید:

به سلامت کلی بدن خود دقت کنید. افرادی که به دیابت مبتلا هستند، باید سطح قند خون را تحت کنترل داشته باشند. رابطه جنسی تمرینی است که می تواند از انرژی شما استفاده کند. در نتیجه سطح گلوکز را کاهش دهد . اگر از داروهای استفاده می کنید که میزان انسولین در بدن شما را افزایش می دهد، معمولاً می توانند شما را با کاهش افت قند خون در دوران رابطه جنسی مواجه کنند. پس بهتر است که سطح قند خون را همیشه قبل از برقراری رابطه جنسی بررسی کنید.

همچنین به یاد داشته باشید که چه چیزی برای سلامت سیستم تناسلی شما مفید است. سلامت جنسی مناسب در نرم بودن واژن و نعوظ مناسب، همگی با جریان خون مرتبط هستند و سبک زندگی را تعیین کنید که بتواند سلامت قلب شما را تضمین کند و جریان خوب متناسبی داشته باشید.

برای به دست آوردن چنین سبک زندگی سالم باید به طور منظم ورزش کنید. ورزش می تواند فواید زیادی از جمله افزایش سطح انرژی، بهبود روحیه و تناسب اندام را در پیش داشته باشد.

اجازه ندهید که بی اختیاری ادرار یک مانع باشد:

بسیاری از افراد مبتلا به دیابت نوع 2 با بی اختیاری ادرار مواجه می شوند. اگر شما نیز متوجه بی اختیاری ادرار خود شدید و از این موضوع رنج می برید ، حتما با پزشک خود در این موضوع صحبت کنید. می توانید پارچه های مخصوص زیر خود بیندازید و رابطه جنسی را شروع کنید.

 با پزشک خود صحبت کنید :

گاهی اوقات عملکرد نامناسب می تواند نشانه یک پیشرفت بیماری در بدن شما باشد یا نشان دهنده این باشد که درمان به خوبی پیش نمی رود . از گفتن عوارض جانبی جنسی نگرانی نداشته باشید.

در مورد داروهای مخصوص اختلال نعوظ نیز از پزشک سوال کنید. اگر گزینه مناسبی برای این داروها نباشید، احتمالاً داروهایی برای جریان خون مناسب به شما تجویز می کنند.

 روی رابطه خود تمرکز کنید :

به رابطه خود توجه کافی داشته باشید. راه هایی را پیدا کنید که باعث افزایش صمیمیت بینتان شود. می توانید صمیمیت خود را با پیام دادن ، حمام کردن دو نفره و در آغوش کشیدن افزایش دهید.

برای یکدیگر زمان بگذارید :

همیشه شب های خاصی را به یک شام دونفره اختصاص دهید. در مورد احساسات خود با همسرتان صحبت کنید و مسائل را با او به اشتراک بگذارید. همچنین می توانید از گروه های مشاوره نیز استفاده کنید تا مسائل عاطفی خود را با آن ها بازگو کرده و بتوانید با این مشکلات کنار بیایید.

نتیجه کلی

داشتن یک زندگی سالم و فعال از نظر جنسی برای کیفیت کلی زندگی شما بسیار حائز اهمیت است. دیابت نوع 2 می تواند فعالیت جنسی شما را دچار چالش هایی کند اما به این معنا نیست که باید رابطه جنسی را برای همیشه فراموش کنید. زمانی که درمان دیابت موفق باشید ، مشکلات جدی نیست جنسی نیز خودشان خودبخود از بین می روند. پس اگر از لحاظ ارتباطی سالم باشید، می توانید به راحتی به این مشکل غلبه کنید. 

    دیدگاه شما
    پربازدیدترین اخبار