آمار کلاس‌های درس ناایمن اعلام شد!

رییس سازمان نوسازی مدارس کشور با بیان اینکه 19 درصد کلاس های درس ناایمن هستند، گفت: اکنون بهسازی 24 هزار کلاس درس انجام شده است و امیدواریم تا پایان تابستان 45 هزار کلاس درس نیز به این آمار اضافه شود.

آمار کلاس‌های درس ناایمن اعلام شد!

 به گزارش زنهار، حمیدرضا خان محمدی رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور امروز در نشست خبری درخصوص اجرای طرح شهید عجمیان با هدف بهسازی و شاداب سازی فضای فیزیکی مدارس به ویژه در مناطق کم برخوردار، اظهار کرد: دو روز آینده کمیسیون تلفیق به بحث اعتبارات مربوط به ساخت و نوسازی مدارس می پردازد.

وی افزود: در حال حاضر 81 درصد کلاس های درس مستحکم هستند و 19 درصد ناایمن هستند که 104 هزار کلاس درس را شامل می شود؛ از این تعداد 30 هزار کلاس باید تخریب و از نو ساخته شوند و 70 درصد نیازمند بازسازی و مقاوم سازی هستند.

خان محمدی تصریح کرد: اگر در برنامه هفتم به اعتبارات مورد نیاز توجه نشود با یک ابر چالش مواجه خواهیم شد؛ چرا که 3 میلیون دانش آموز در مدارس ناایمن حضور دارند.

وی با بیان اینکه در برخی دشت های ایران شاهد فرونشست زمین هستیم و این موضوع باید مدنظر باشد، ادامه داد: امیدواریم یک حکم خوب در برنامه هفتم توسعه برای ساخت مدارس داشته باشیم.

* چالش های جمعیتی برای مدارس

معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش، چالش های جمعیتی را از دیگر مشکلات عنوان کرد و افزود: در حاشیه شهر تهران مانند شهرستان های بهارستان و شهریار به شدت با رشد جمعیت مواجه هستیم؛ از سوی دیگر به دلیل تغییرات در اوضاع افغانستان شاهد افزایش میزان مهاجرت ها به ایران هستیم.

وی با بیان اینکه مرمت و بهسازی مدارس، چالش دیگری است، گفت: مدارس دچار چالش هایی شده اند که به دلیل نبود سرانه، امکان تعمیر آنها وجود ندارد و برای حل این مشکل از ظرفیت قرارگاه جهادی استفاده کردیم چون می توانند جمعیت بسیاری را برای حل مسأله بسیج کنند.

خان محمدی توضیح داد: برای مدارسی که نیازمند تعمیرات جزیی هستند به عنوان مثال به تعمیر آبخوری یا ایزوگام نیاز دارند، گروه های جهادی دانش آموزی را تشکیل دادیم و مدیر و دانش آموزان، مسائل را شناسایی و حل می کنند.

وی با بیان اینکه برخی هنرستان ها را تجهیز کردیم تا میز و نیمکت سایر مدارس را تعمیر کنند، اظهار کرد: در طرح شهید عجمیان، خانواده ها، معلمان، دانش آموزان، بسیج، خیرین، مساجد و هر فردی که خود را مدیون مدرسه محله اش می داند، برای شاداب سازی و بهسازی مدارس در ایام تابستان تلاش می کند.

* بهسازی 24 هزار کلاس درس انجام شده است

رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با تأکید بر اینکه این کار در تمام استان ها آغاز شده است، گفت: دانش آموزان در کنار معلمان برای رنگ آمیزی مدارس مشارکت می کنند و گروه های جهادی هم حضور دارند؛ به عنوان مثال یک گروه جهادی از مازندران به خوی رفته است.

وی با بیان اینکه اصلاح 100 هزار کلاس درس به یک سال اعتبارات سازمان نوسازی نیاز دارد اما اکنون از ظرفیت گروه های جهادی برای این مسأله استفاده می شود، افزود: نیروی دریایی ارتش نیز در این کار مشارکت داشته است.

خان محمدی با اشاره به اینکه اکنون بهسازی 24 هزار کلاس درس انجام شده و امیدواریم تا پایان تابستان 45 هزار کلاس درس نیز به این آمار اضافه شود، تصریح کرد: هدف گذاری برای 100 هزار کلاس درس است که باقی مانده تا پایان سال انجام می شود.

وی افزود: مدیران مدارس در مناطق محروم، نیازهای خود را در سامانه ای که به آنها اطلاع رسانی شده است، بارگذاری کرده اند و گر وه های جهادی به این سامانه دسترسی دارند و می توانند به مدارس متصل شوند .

معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش گفت: خیرین الزاماً نباید مدرسه بسازند بلکه می توانند در بازسازی و بهسازی مدارس مشارکت کنند.

    دیدگاه شما
    پربازدیدترین اخبار