در فصل بهار با این سبزی از شر سرماخوردگی نجات پیدا کنید
برای پیشگیری از سرماخوردگی در فصل پاییز و زمستان جعفری مصرف کنید. جعفری به دلیل داشتن مقادیر زیادی آهن و ویتامین ث از سرماخوردگی جلوگیری میکند.
به گزارش زنهار، ندا سلطانی در گفتوگو با ایسنا گفت: جعفری گیاهی است دو ساله از تیره چتریان که موطن آن مناطق مدیترانه است.
وی ادامه داد: این گیاه در سال اول تولید برگهای رویشی کرده که همین برگها بخش خوراکی آن را شامل میشوند و در سال دوم ساقه گل دهنده ظاهر میشود.
این کارشناس افزود: جعفری به دو گروه با برگ صاف و چروکیده تقسیم میشود که شکل برگها در سال اول و دوم متفاوت است و تکامل جعفری تابع عوامل محیطی و منابع تغذیهای است. مثلاً با دادن کود زیاد، آبیاری زیاد و کاهش نور و چیدن مداوم میتوان از به گل نشستن جعفری جلوگیری کرد.
سلطانی خاطرنشان کرد: بذر جعفری ریز و به رنگ خاکستری مایل به سبز است و بهترین راه تشخیص بذر بو کردن آن است. جعفری غنی از آهن و ویتامین c است و همچنین کلسیم و ویتامین A بیشتری دارد.
وی تصریح کرد: جعفری نسبت به خشکی حساس بوده و آب زیادی نیاز دارد و همچنین یک گیاه سایه دوست است.