با این کار تا ۶۰ سالگی عمر نمی‌کنید

یک مطالعه جدید هشدار داده است که گذراندن دوران جوانی خود در مقابل صفحه نمایش تلفن، کامپیوتر و تلویزیون، شانس رسیدن به سن شصت سالگی را کاهش می‌دهد.

با این کار تا ۶۰ سالگی عمر نمی‌کنید

به گزارش زنهار، یک مطالعه جدید هشدار داده است که گذراندن دوران جوانی خود در مقابل صفحه نمایش تلفن، کامپیوتر و تلویزیون، شانس رسیدن به سن شصت سالگی را کاهش می‌دهد.

داده‌های مطالعه‌ای که سلامت بیش از ۴۰۰۰ جوان را به مدت بیش از ۳۰ سال بررسی کرده بود، احتمال حمله قلبی را برای افرادی که در اوایل ۲۰ سالگی زمان زیادی را صرف تماشای تلویزیون می‌کردند، افزایش داد.

دکتر جیسون ناگاتا، دانشیار دپارتمان پزشکی نوجوانان و بزرگسالان در دانشگاه کالیفرنیا می‌گوید: یافته‌های ما نشان می‌دهد که میزان زمانی که جوانان صرف تماشای صفحه‌نمایش می‌کنند می‌تواند به‌طور قابل‌توجهی بر خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی جدی در آینده تأثیر بگذارد.

وی افزود: گذراندن زمان بیشتر در مقابل نمایشگرها می‌تواند جای فعالیت‌های مهم مانند خواب و فعالیت بدنی را بگیرد، این امر بر اهمیت ترویج عادات سالم صفحه نمایش در اوایل زندگی برای جلوگیری از بیماری قلبی و سکته مغزی در آینده تأکید می‌کند.

داده‌های جدید از مطالعه بلندمدت خطر و توسعه عروق کرونر در بزرگسالان جوان (CARDIA) به دست آمده است که خطر ابتلا به بیماری قلبی را در هزاران بزرگسال برای دهه‌ها ردیابی کرده است.

هر ساعت اضافی که شرکت کنندگان در ۲۳ سالگی به تماشای تلویزیون می‌گذرانند با ۲۶ درصد افزایش خطر بیماری قلبی در طول مطالعه همراه بود.

به گفته تیم UCSF، همچنین با افزایش ۱۶ درصدی خطر حملات قلبی و یا سکته مغزی همراه بود.

نه فقط تماشای تلویزیون در جوانی خطرناک است، بلکه محققان دریافته اند گذراندن یک ساعت بیشتر پای تلویزیون وگوشی و امثال آن در نیمه عمر نیز احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی کرونری را به میزان ۵۵ درصد، سکته مغزی ۵۸ درصد و بیماری‌های قلبی را به میزان ۳۳ درصد افزایش می‌دهد.

ناگاتا گفت: به نظر می‌رسد که این نشان می‌دهد که زمان استفاده از صفحه نمایش در دوران جوانی مسیر را برای عادت‌های مرتبط با صفحه نمایش در بقیه بزرگسالی تعیین می‌کند.

خبرنگاران جوان

    دیدگاه شما
    پربازدیدترین اخبار