این رفتارو از شوهرت دیدی ینی دوست نداره!
تغییرات در رفتار و صحبت هایی که شما با همسرتان دارید اولین نشانه هایی است که کم شدن عشق را هشدار می دهند.
به گزارش زنهار، همانطور که عاشق شدن نشانه هایی دارد تنفر هم نشانه هایی دارد که اگر به آنها توجه کنید شاید بتوانید از بروز یکسری مشکلات مخصوصا کم شدن عشق جلوگیری کنید.
پس بعد از این رفتار همسرتان را با دقت بیشتری بسنجید تا مبادا عشق شما به سمت نفرت برود اگر می خواهید با این رفتار آشنا شوید این مطلب را از دست ندید.
اولین نشانه های کم شدن عشق بین شما و همسرتان
۱. برای یکدیگر وقت نمی گذارید :
مطمئن شوید که همسرتان باشما ، اوقات خوشی را می گذراند نه اینکه وقتی که با شماست صرف خوردن و خوابیدن و کارهای روزمره می شود. برنامه ای درست کنید که در آن اولویت خوشگذرانی با همسرتان باشد.همسرتان را بخندانید و کارهایی که دوست دارد انجام بدید که از کمرنگی عشق جلوگیری کرده باشید.
۲. احساستان را تقسیم نمی کنید :
اگر شما وقتی ناراحت یا افسرده هستید و از احساسات خود صحبت نکنید، همسرتان مجبور است حدس بزند که باعث کمرنگی عشق می شود. محققانی که در مورد تنفر زوجین مطالعه می کنند به این نکته عنوان پس زنی همسر داده اند.
۳. نوازش هایتان محدود شده :
ارتباط جسمی یکی از مهمترین راه های ارتباط با همسر است که باعث ارتباط صمیمی است تغییر در نوازش کردن و در آغوش کشیدند باید شما را نگران کند.
۴. عکس العمل متفاوت شده است :
اگر احساس کردید در بحث و مشاجره با همسرتان تغییری مثل بی تفاوتی همسرتان نظرتان را جلب می کند، باید احساس خطر کنید از اینکه رابطه شما روز به روز کم رنگتر میشود.
وقتی بحث تلخ طلاق و جدایی در میان است، ریشه یابی ها ما را به لیست بلند بالایی از علل می رسانند که میتوان به جرات تعداد انگشت شماری از آنها را دلیل اصلی این اتفاق دانست. اتفاقی که در عین آسیب رساندن به پایه های جامعه، تبعات بی شماری در زندگی فرد برجای می گذارد و اگر فرزندی هم در این بین حضور داشته باشد، چه بسیار مسائلی که آینده او را تحت تاثیر قرار میدهد برای همین فاکتور مهم پیگیری از طلاق را بایستی با جدیت بیشتری در زندگی مشترک در نظر گرفت و یکی از راههای اصلی این مسئله، شناخت عللی است که به اختلاف و جدایی زوجها منجر می شود.
امان از دروغ
دروغ میتواند یکی از مهمترین عواملی باشد که به اختلال در روابط زناشویی منجر میشود چراکه میتواند اعتماد را تخریب کرده و باعث ایجاد بحرانهای ارتباطی شود. برقراری ارتباط بر پایه صداقت لازمه اصلی یک زندگی مشترک پایدار است و قطعا هیچ یک از ما دوست نداریم با کسی زندگی کنیم که با دروغ و فریب، سعی در حفظ ما در زندگی خود دارد.
خساست
همیشه میانه رو بودن بهترین گزینه است، بخصوص در مورد مسائل مالی که نه خساست مورد قبول است و نه ولخرجی. خساست بخصوص از سوی مرد زندگی، باعث آزار همسر شده و کم کم این نوع فشارهای مالی و کمبودها زن را نسبت به زندگی دلسرد کرده و عاملی برای جدایی می شود.
محدودیت و کنترل بیش از حد
اگر یکی از طرفین در زندگی مشترک تمایل به کنترل بیش از حد داشته باشد، وضعیت را به شکلی آزاردهنده میسازد که طرف مقابل تحمل ادامه زندگی برایش دشوار میشود. حفظ فضای شخصی و احترام به حقوق یکدیگر در زندگی مشترک، نیاز اساسی است و البته که محدودیت بیش از حد به واسطه ایجاد احساس ناتوانی و نا امنی در زندگی در نهایت میتواند منجربه جدایی شود.
آزادی و بی توجهی بیش از حد
همانطور که محدودیت و کنترل بیش از حد مخرب است، بی توجهی و دادن آزادی بیش از حد به همسر نیز کار درستی نیست. روراست باشیم و بپذیریم که هر آنچه از حد بگذرد میتواند اثرات منفی داشته باشد و یکی از مهمترین هرآنچه ها در زندگی مشترک، آزادی است که باید بنا بر احترام و رعایت حد و حدود میان زوجین تعیین شود. اگر یکی از زوجین احساس کند که همسرش آزادی بیش از حد دارد و این با ارزشها و تعهدات او تضاد دارد، ممکن است به مشکلات بزرگتر منجر شود.
بی احترامی
یکی از لازمه های آرامش در زندگی، دریافت احترام لازم از طرف همسر است؛ اهمیت احترام برای زن یا مرد، تفاوتی ندارد و هر دو به یک اندازه خواهان رعایت این مسئله از طرف همسر خود هستند و نبود آن، یکی از علل اصلی جدایی و از هم پاشیدن زندگی مشترک است.