تهران برای سوپر مارکتها نحس شد/ تعطیلی عجیب سوپرمارکت ها در پایتخت!
در ماههای اخیر بسیاری از سوپرمارکتهای تهران تعطیل کردهاند و یا تغییر شغل دادهاند.
به گزارش زنهار، سعید درخشانی رئیس اتحادیه سوپر مارکت و مواد پروتئینی با بیان اینکه افزایش قیمت کالاهای مصرفی و کاهش قدرت خرید مردم موجب شده تا میزان فروش در صنف ما به حداقل برسد خاطر نشان کرد: با توجه به شرایط اجاره، کاهش فروش و شرایط بد اقتصادی بسیاری از سوپرمارکتها تغییر شغل داده یا مغازههای خود را بستهاند.
فروش نسیه اجناس تعطیل شده و از هر صد سوپر مارکت شاید تنها یکی از آنها نسیهفروشی داشته باشد و بجز گرانیهای اخیر، مهمترین دلیل این مسئله پایین آمدن قدرت خرید سوپرمارکتداران است. وقتی با سوپرمارکتداران صحبت میکنیم بیشترشان از افزایش روز به روز اجناس مصرفی مردم گلایه میکنند و برخلاف بسیاری از مردم که فکر میکنند سوپرمارکتها در چند سال اخیر سود نجومی به جیب زدهاند اما بسیاری از آنها پس از سالها کار به فکر تغییر شغل خود افتادهاند.
سعید درخشانی، رئیس اتحادیه سوپر مارکت و مواد پروتئینی تهران درباره وضعیت سوپر مارکتها گفت: ما بارها توضیح دادهایم اما انگار گوش شنوایی در کار نیست و فقط میگویند که سوپر مارکتها خوب کار میکنند یا در وضعیت کرونا هرگز بسته نشدهاند اما این درحالی است که قدرت خرید مردم پایین آمده و دیگر خرید آنچنانی نمیکنند.
تعطیلی ۱۵ تا ۲۰ درصد سوپرمارکتهای تهران
سعید درخشانی با بیان اینکه افزایش قیمت کالاهای مصرفی و کاهش قدرت خرید مردم موجب شده تا میزان فروش در صنف ما به حداقل برسد خاطر نشان کرد: با توجه به شرایط اجاره، فروش کم و شرایط اقتصادی بین ۱۵ تا ۲۰ درصد سوپرمارکتها تغییر شغل داده یا مغازههای خود را بستهاند.
رئیس اتحادیه سوپر مارکت و مواد پروتئینی تاکید کرد: کاهش میزان فروش، افزایش هزینههای آب، برق، گاز، تلفن، بالا رفتن دستمزد نیروی انسانی، افزایش مالیات و در نهایت مقرون به صرفه نبودن فعالیت در صنف سوپرمارکت داران موجب شده تا بسیاری از فعالان این صنف اقدام به تغییر شغل و یا تعطیلی واحد صنفی خود بکنند.
وی در پایان خاطرنشان کرد که اگر روند افزایش قیمت کالاها همچنان صعودی باشد و قدرت خرید مردم نیز به روند کاهشی خود ادامه دهد، بدون تردید بسیاری از فعالیتهای صنفی در این حوزه تعطیل میشوند؛ زیرا اگر مردم قدرت خرید کافی نداشته باشند، فعالیت واحدهای صنفی در عرصه اقتصادی مفهومی نخواهد داشت و مبادله کالا انجام نمیشود تا فعالان صنفی از فرآیند جابهجایی کالا به سود و منفعت برسند.