ارائه آموزش روزانه در کارگاه های روستایی

مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان همدان گفت: در کارگاه‌های روستایی استان روزانه حدود چهار هزار و 350 نفر آموزش می‌بینند و امسال هم با وجود اینکه دو ماه از شروع سال گذشته، کارگاه‌ها و صنایع سیار و فعال هستند.

ارائه آموزش  روزانه در کارگاه های روستایی

به گزارش زنهار به نقل از ایلنا از همدان، وهب مختاران ابراز کرد: بیشتر افرادی که در دوره‌های مهارتی این اداره کل مشارکت می‌کنند طبق بررسی‌های صورت‌گرفته جذب بازار کار می‌شوند.

مختاران با بیان اینکه قاعدتاً فنی و حرفه‌ای یک‌سری مهارت‌ها را آموزش می‌دهد، گفت: در سال جدید مهارت‌های متنوع و کارگاه‌های جدید براساس ظرفیت استان و منطقه‌ در دستور کار است.

وی با اشاره به مشارکت گروه‌هایی که در توسعه مهارت نقش دارند، افزود: مراکز دولتی جزء کارگاه‌های ثابت ما هستند و درحال حاضر با 22 کارگاه همکاری داریم و در بخش خصوصی نیز با 220 آموزشگاه آزاد مثل مدارس غیر انتفاعی و غیره تعامل داریم.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان همدان با بیان اینکه در بخش دولتی با سربازان وظیفه در پادگان‌ها و همه نیروهای مسلح مشارکت داریم، ابراز کرد: در سال 1401 حدود سه هزار و 200 سرباز آموزش مهارتی دیدند تا بعد از اتمام سربازی حداقل مهارتی داشته باشند.

وی ادامه داد: در کارگاه‌های روستایی استان روزانه حدود چهار هزار و 350 نفر آموزش می‌بینند و امسال هم با وجود اینکه دو ماه از شروع سال گذشته، کارگاه‌ها و صنایع سیار و فعال هستند.

مختاران با تأکید بر اهمیت کارگاه‌ها، گفت: کارگاه‌های مهارتی نه‌تنها کار جدید برای مردم ایجاد می‌کنند، بلکه تجربه کار در محیط واقعی و استاد شاگردی را در اختیار قرار می‌دهند.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان همدان افزود: بخش خصوصی نیروی متخصص و به‌روز مورد نیاز را روانه بازار می‌کند و آنان در روند فعالیت اقتصادی قرار می‌گیرند.

وی در ادامه با اشاره به مشارکت اصناف، گفت: کارگاه‌های تولیدی آموزشی در مراکز فنی و حرفه‌ای وجود دارند که درحال حاضر بالای 60 کارگاه به این شکل داریم.

مختاران یکی از مشکلات استان را عدم ایجاد صنایع فرآوری و بسته‌بندی محصولات گلخانه‌ای دانست و افزود: گردوی تویسرکان، درختچه‌های گلخانه‌ای، آلو و محصولات کشاورزی دیگر، جزء اقلام صادراتی استان محسوب می‌شوند که باید با فرآوری آن‌ها بتوانیم بازار خوب اقتصادی ایجاد کنیم؛ فنی و حرفه‌ای در راستای این امر کارگاه‌های مهارتی برگزار می‌کند.

وی نرخ بیکاری موجود در جامعه را بیشتر مربوط به افراد بدون مهارت دانست و گفت: افراد دارای مهارت کافی در کمترین زمان جذب بازار کار می‌شوند و در همین راستا 220 کارگاه خصوصی و 22 کارگاه دولتی فعال است.

    دیدگاه شما
    پربازدیدترین اخبار