خبر خوش برای مستمری بگیران کمیته امداد و بهزیستی

سیدمرتضی بختیاری، در حاشیه بازدید از یک طرح اشتغال مددجویی در سبزوار به خبرنگاران اظهار کرد:‌ کمیته امداد، ایجاد اشتغال و ارائه تسهیلات را با کمک دولت و مجلس شورای اسلامی پیش خواهد برد و در این مسیر انتظار داریم که استانداران نیز از تسهیلات در اختیار خود به منظور اشتغالزایی برای مددجویان به یاری ما بشتابند.

خبر خوش برای مستمری بگیران کمیته امداد و بهزیستی

به گزارش زنهار، وی افزود:‌ علاوه بر مددجویانی که قانون مکلف کرده است برای آنها تسهیلاتی اختصاص یافته و دوره‌های آموزش مهارتی را فرا بگیرند، کمیته امداد به افراد دهک اول تا پنجم، که نیازمند تسهیلات هستند، نیز کمک خواهد کرد.

همچنین نماینده ۶ شهرستان غرب خراسان رضوی و رییس کمیته اشتغال مجلس شورای اسلامی در این آیین گفت: مجلس امسال ۱۱۰ هزار میلیارد تومان برای اشتغال‌های خُرد اختصاص داده است که ۳۰ همت آن سهم کمیته امداد حضرت امام خمینی(ره) و ۲۰ همت نیز نصیب بهزیستی خواهد شد.

علی اصغر عنابستانی افزود:‌ بقیه این رقم هم در اختیار صندوق‌های اشتغال استانداری‌ها قرار می‌گیرد که امید است طراحی خوبی برای هزینه کرد این میزان تسهیلات صورت گیرد تا شاهد رونق اشتغال پایدار در میان اقشار نیازمند کشور باشیم.

رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) در جریان سفر خود به سبزوار از یک واحد تولید قطعات موتورسیلکت، که با استفاده از تسهیلات کمیته امداد راه اندازی شده است،‌ دیدن کرده و با مجریان این طرح به گفت و گو پرداخت.

این واحد تولیدی برای ۱۵ نفر ایجاد اشتغال کرده است که به گفته مدیر آن در صورت حمایت و توسعه، می تواند این رقم را تا ۱۰۰ نفر افزایش دهد.

۲۳ هزار نفر در قالب ۱۱ هزار خانوار در شهرستان سبزوار زیر پوشش خدمات حمایتی کمیته امداد امام خمینی (ره) هستند.

مدیرعامل صندوق قرض الحسنه امداد وابسته به کمیته امداد امام خمینی (ره) اعلام کرد که در راستای جلوگیری از سوءاستفاده احتمالی، از این پس پیامک‌های این صندوق با سرشماره مشخص و با عبارت SQEV ارسال می‌شود.

به گزارش ایرنا از کمیته امداد، علی عاشوری افزود: با توجه به احتمال سوء استفاده برخی از سودجویان از پیامک‌های ارسالی به مشتریان، اقدام به ماسک کردن سرشماره پیامکی صندوق قرض الحسنه امداد ولایت شد.

وی ادامه داد: مشتریان توجه داشته باشند که از این پس تمامی پیامک‌هایی که از غیر از این سرشماره برایشان ارسال می شود، مربوط به صندوق قرض الحسنه امداد ولایت نیست.

مدیرعامل صندوق قرض الحسنه امداد ولایت خاطرنشان کرد: این اقدام علاوه بر جلوگیری از سوء استفاده‌های احتمالی، منجر به کوتاه شدن حجم پیامک‌ها و همچنین صرفه جویی در هزینه‌های ارسال پیامک نیز شده است

هنگامی که پیام کوتاه با استفاده از سرویس ماسک Mask پیام کوتاه ارسال می‌شود؛ به جای سرشماره ارسال کننده پیام، نام مخاطب درج می‌شود. درج نام مخاطب به جای سرشماره ارسال پیامک انبوه باعث ترغیب مخاطب به بازکردن پیام و مطالعه متن پیام می‌شود.

سردار وحید مجید رئیس پلیس فتا فراجا پیش از این در گفت و گو با ایرنا، میزان کلاهبرداری‌های اینترنتی را حدود ۳۷ درصد اعلام کرده و گفته بود: سازمان‌ها حتما باید با سرشماره مشخصی که از قبل به مردم ابلاغ می‌شود برای ارسال پیامک اقدام کنند.

وی تاکید کرد: بارها در رسانه‌ها تاکید کردیم که سازمان‌ها حتما باید با سرشماره مشخصی که از قبل به مردم ابلاغ می‌شود به ارسال پیامک مبادرت کنند همچنین پیش از ارائه خدمت هم در حوزه رسانه‌های عمومی و جراید سرشماره‌های پیامک‌هالی ارسالی اطلاع رسانی شود.

کمیته امداد امام خمینی (ره) در سال 1395 مجوز تاسیس صندوق امداد ولایت را با هدف پرداخت تسهیلات به مددجویان را از بانک مرکزی دریافت کرد و از سال ۹۶ کار این صندوق با ۳۴ شعبه فعال به صورت رسمی فعالیت خود را در کشور تسری داد.

مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت به تازگی میزان تسهیلات پرداختی این صندوق را در سال گذشته پنج هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان برآورد کرد که به تعداد ۲۷۰ هزار فقره به مددجویان تحت پوشش کمیته امداد اعطا شده است.

عاشوری گفت: تلاش می‌کنیم با همکاری بانک مرکزی به سوئیچ بانکی مستقلی برای صندوق دست پیدا کنیم تا بتوانیم عملیات بانکی را به خوبی انجام دهیم.

مدیرعامل صندوق امداد ولایت با اشاره به افزایش میزان سپرده‌گذاران در کمیته در سال ۱۴۰۲ ادامه داد: امروز حدود ۱۰ میلیون نفر عضو صندوق هستند و از خدمات آن استفاده می‌کنند.

وی افزود: همچنین، به دنبال ارائه بیشتر خدمات الکترونیک به مددجویان هستیم و امیدواریم در سال ۱۴۰۳ حداقل سه خدمت جدید را در حوزه الکترونیک ارائه دهیم. با تلاش‌هایی که صورت گرفته تمامی پیامک‌های ارسالی برای مددجویان از طریق سرشماره ویژه صندوق ارسال می‌شود که این مسئله جلوی برخی سواستفاده‌ها را خواهد گرفت.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان سمنان از فعالیت ۱۵۱ مرکز نیکوکاری در این استان خبر داد و گفت: ۱۴ هزار و ۸۵۰ نفر در استان از این مراکز خدمات دریافت می‌کنند.

حمیدرضا کشاورزیان از فعالیت ۱۵۱ مرکز نیکوکاری در استان سمنان خبر داد و بیان کرد: ۱۴ هزار و ۸۵۰ نفر از جمعیت استان سمنان تحت حمایت این مراکز هستند.

وی بابیان اینکه فعالیت مراکز نیکوکاری با محوریت قرار گرفتن مردم و معتمدان محله در زمینه کمک به نیازمندان و رفع مشکلات آن‌ها فعالیت دارند، تصریح کرد: خوشبختانه مراکز نیکوکاری نقش بسزایی در هم‌افزایی کمک‌های مردمی ایفا می‌کنند.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان سمنان افزود: شناسایی فقرا همچنین خیران و برقراری ارتباط بین این دو اصلی‌ترین وظیفه مراکز نیکوکاری است.

کشاورزیان بابیان اینکه فعالیت مراکز نیکوکاری با محوریت قرار گرفتن مردم و معتمدان محله در زمینه کمک به نیازمندان و رفع مشکلات آن‌ها فعالیت دارند، تصریح کرد: خوشبختانه مراکز نیکوکاری نقش بسزایی در هم‌افزایی کمک‌های مردمی ایفا می‌کنند.

وی با بیان اینکه شناسایی فقرا همچنین خیران و برقراری ارتباط بین این دو اصلی‌ترین وظیفه مراکز نیکوکاری است، افزود: ۷۹۱ یتیم تحت حمایت مراکز نیکوکاری استان سمنان هستند که از حمایت مادی و معنوی حامیان خود بهره‌مند می‌شوند.

    دیدگاه شما
    پربازدیدترین اخبار