واریزی ویژه در راه است + مبلغ و شرایط

بانک مرکزی اعلام کرد که با ابلاغ بخشنامه جدید، شرایط پرداخت وام قرض‌الحسنه مسکن محرومین را به صورت ودیعه و برای ساخت مسکن تعیین کرده است.

واریزی ویژه در راه است + مبلغ و شرایط

به گزارش زنهار، بانک مرکزی در بخشنامه جدید خود، شرایط پرداخت وام مسکن محرومان را به صورت ودیعه برای ساخت مسکن ابلاغ کرده است. این وام، به مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان و به عنوان قرض الحسنه، به افراد خاصی که در بخشنامه تعیین شده‌اند، پرداخت می‌شود.

طبق تبصره ۱۳ قانون بودجه امسال، بانک مرکزی مکلف است به افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان بهزیستی کشور، خانواده شهدا، جانبازان و رزمندگان معسر با معرفی نهادهای مربوط و تأیید سامانه رفاه ایرانیان مبنی بر قرار داشتن این افراد در سه دهک اول درآمدی، وام قرض‌الحسنه مسکن محرومین به مبلغ ۴ میلیارد ریال پرداخت کند.

 بانک مرکزی در بخشنامه ابلاغی جدید به بانک‌های عامل تأکید کرد: نظر به اطلاق عنوان "وام قرض‌الحسنه مسکن" در حکم قانونی فوق و از طرفی، تصریح عناوین ودیعه، خرید و ساخت مسکن در قسمت صدر بند ث تبصره مزبور، تسهیلات قرض‌الحسنه موضوع جز ۴ بند اخیرالذکر، در هر یک از قالب‌های ودیعه، خرید و ساخت مسکن قابل پرداخت است.

بانک مرکزی همچنین مجدداً تأکید کرده که با عنایت به‌مراتب فوق و نظر بخش حقوقی این بانک، پرداخت تسهیلات یادشده در هر یک از عناوین بالا از سوی آن بانک قابل اقدام است.

بر اساس نتایج طرح آمارگیری کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور در شهریور اما، وزن گوشت قرمز عرضه‌شده انواع دام در کشتارگاه‌های رسمی کشور ۳۳ هزار و ۶۲۶ تن گزارش شده که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.

بر اساس آمارها، در شهریورماه، گوشت گاو و گوساله با ۱۸ هزار و ۵۱۱ تن، سهم ۵۵.۱ درصدی از وزن کل گوشت قرمز عرضه‌شده را به خود اختصاص داده است.

همچنین، گوشت گوسفند و بره با ۱۱ هزار و ۶۶۳ تن و سهم ۳۴.۷ درصدی، گوشت بز و بزغاله با دو هزار و ۷۳۴ تن و سهم ۸.۱ درصدی و سایر انواع دام با ۷۱۸ تن و سهم ۲.۱ درصدی به ترتیب در جایگاه‌های بعدی قرار دارند.

در ۷ ماهه سال جاری، ۵۰.۶ میلیون تن کالا به ارزش ۲۰ میلیارد و ۳۶۴ میلیون دلار به کشورهای عضو سازمان همکاری‌های اسلامی صادر شده که به لحاظ وزن ۱۵ درصد و از حیث ارزش ۲۲ درصد افزایش نشان می‌دهد.

همچنین در این مدت ۱۲.۴ میلیون تن کالا به ارزش ۲۰ میلیارد و ۳۵۶ میلیون دلار از کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی وارد کشور شده است.

میزان واردات از کشورهای عضو سازمان همکاری‌های اسلامی در این مدت به لحاظ وزن ۱۴ درصد و از حیث ارزش ۲۱ درصد رشد نشان می‌دهد.

مجموع مبادلات تجاری ایران با کشورهای فوق‌الذکر در هفت‌ماهه سال جاری، ۶۳ میلیون تن و به ارزش ۴۰.۷ میلیارد دلار بوده است.

گرچه سیاست دولت چهاردهم، تک‌نرخی شدن ارز و حذف تعدد نرخ‌های ارز عنوان شده اما در لایحه بودجه سال آینده، همچنان نرخ ارز ترجیحی ادامه خواهد داشت ولی به‌صورت تدریجی نرخ آن اصلاح خواهد شد.

رمضانعلی سنگدوینی، نائب رئیس کمیسیون انرژی مجلس گفت: قیمت بنزین بعد از استخراج نفت، تصفیه در پالایشگاه و توزیع فرآورده، برای کشور ۸ هزار تومان تمام می‌شود و قیمت واردات آن لیتری ۴۰ هزار تومان است که ما آن را ۱۵۰۰ تومان می‌فروشیم.

وی درباره تصمیمات قیمت بنزین در بودجه ۱۴۰۴ اظهار کرد: فعلاً دولت برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین ندارد هرچند این اجازه در قانون به دولت داده شده و دولت مجاز است که قیمت را تغییر دهد.

وی افزود: هنوز چیزی از سوی دولت اعلام نشده و پیشنهادی داده نشده و اگر بنا بر افزایش قیمت باشد ابتدا پیشنهاد دولت باید در کمیسیون انرژی بررسی شود که تاکنون چیزی در این خصوص مطرح نشده است.

منبع: همشهری

    دیدگاه شما
    پربازدیدترین اخبار