با این ادویه سرخ 8 بیماری را درمان کنید
در طب سنتی و طب آیورودا، از زعفران به عنوان خلطآور و ضد سرفه، آرام بخش، ضد آسم، آداپتوژن (سازشزا) یا قاعدگیآور مصرف میشود و در طول قرن ۱۶ تا ۱۹ برای تهیه ترکیبات مختلف دارویی جهت تسکین درد استفاده میشد.
به گزارش زنهار؛ جادوی آشپزی، بازی با طعمها و لذت ساخت ترکیبهای متنوع، داستانی است که ادویهها روایتش میکنند. ادویههای متنوعی که با ترکیبکردن آنها میتوان طعمهای متفاوت و جذابی را خلق کرد.
زعفران یکی دیگر از این ادویهها و چاشنیهاست که عطرش همه غذاها را جادو میکند و طعمشان را ماندگار. هرچند زعفران جزو ادویههای خیلی گران به حساب میآید، اما نمیشود از عطر و رنگ آن در انواع غذاها گذشت؛ اما این ادویه چه خواص و مضراتی دارد؟
طلای سرخ شفادهنده
کروکوس ساتیووس، که معمولا به عنوان زعفران شناخته شدهاست، مواد خام یکی از ادویهجات بسیار گران قیمت در جهان است که در حال حاضر، به عنوان یک عامل ضد التهابی و ضد سرطان استفاده میشود، همچنین تاثیر آن در درمان نقصهای شناختی بررسی شدهاست. استفادههای دیگر زعفران در طب سنتی عبارت است از سقط جنین و همینطور درمان اسپاسم، تب، سرماخوردگی، برونشیت و بیخوابی.
در طب سنتی و طب آیورودا، از این گیاه به عنوان یک خلطآور و ضد سرفه (اکسپکتورانت)، آرام بخش، ضد آسم، آداپتوژن (سازشزا) یا قاعدگیآور (دارو یا هر چیزی که برای تسریع یا تشدید خونروش در قاعدگی به کار میرود) استفاده میشود و در طول قرن ۱۶ تا ۱۹ برای تهیه ترکیبات مختلف دارویی جهت تسکین درد استفاده میشد.