50 درصد بیماران تهران را شهرستانی ها تشکیل می دهند
سرپرست معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: ۴۰ تا ۵۰ درصد بیمارانی که در بیمارستانهای دانشگاه بستری می شوند از شهرستانها میآیند و این وظیفه ما را سنگینتر میکند.
به گزارش زنهار به نقل از فارس، رامین رحیم نیا، سرپرست معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی با مهم خواندن نقش دانشگاه علوم پزشکی ایران در دنیا، اظهار کرد: این دانشگاه قدیمیترین و با سابقه ترین دانشگاه علوم پزشکی در کشور است و قریب به ۸۵ درصد از بهترین دانشجویان و رتبه های برتر کشور در این دانشگاه تحصیل می کنند و در رتبه بندی بین المللی جزء دانشگاه های معتبر دنیا به شمار میآید.
وی افزود: گاهاً محدودیت های فضای فیزیکی و منابع مالی و دستگاه ها و تجهیزات باعث می شود که ارائه خدمت به مردم با تأخیر انجام شود و یا موجب شود که در مأموریت های دانشگاه خللی ایجاد شود.
سرپرست معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به جلسات مشترک با مجمع خیرین کشور، ابراز کرد: در جلسه ای مشترک که با مجمع خیرین کشور داشتیم تأکید شد تا به ما در تأمین منابع و همراهی برای قانون گذاری کمک کنند که دانشگاه بتواند شرایط مطلوبتری برای حضور بیماران در مراکز این دانشگاه فراهم کند.
وی ادامه داد: ۴۰ تا ۵۰ درصد بیمارانی که در بیمارستانهای دانشگاه بستری می شوند از شهرستانها میآیند و این وظیفه ما را سنگینتر میکند.
رحیم نیا ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی تهران پروژه ای به نام انستیتو کانسر را پیگیری میکند که امسال به بهره برداری می رسد، این پروژه به همت خیری آماده شده که حدود ۸۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری کرده است و تجهیز آن بیمارستان با دانشگاه علوم پزشکی تهران است. این یک مرکز فوق تخصصی سرطان است که نزدیک به هزار میلیارد هزینه تجهیز آن است و امیدواریم با بهره مندی از منابع دولتی و کمک خیرین و ... هرچه سریعتر به بهره برداری برسد تا مردم غمی به جز بیمارداری نداشته باشند.
سرپرست معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران تأکید کرد: قرار شد برخی از خیرین مجمع به ما کمک کنند تا نسبت به شناسایی اموال موقوفه تلاش کنیم و از ظرفیت آنها برای مولد سازی استفاده کنیم.
وی یادآور شد: یکسالی است که با تمام ظرفیت برخی املاک را شناسایی کرده ایم اما ممکن است املاک وقفی یا صلح شده باشند که در حیطه اطلاعات ما نیستند.
رحیم نیا به آمار سندهای وقفی شناسایی شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی تهران اشاره کرد و گفت: حدود 2هزار سند وقفی را شناسایی و احصاء کرده ایم و به دنبال آن هستیم تا 150 سند دیگرشناسایی نشده را از طریق مراجع ذی صلاح شناسایی و پیگیری کنیم.