چرا پیتزای مانده طعم بهتری می‌دهد؟

متخصصان می‌گویند طعم خوب پیتزای مانده به دلیل حساسیت گیرنده‌های چشایی موجود روی زبان انسان است.

چرا پیتزای مانده طعم بهتری می‌دهد؟

به گزارش زنهار؛ معمولا پیتزای مانده طعم بهتری نسبت به پیتزای تازه می‌دهد. وقتی پیتزا یک شب در یخچال می‌ماند، طعم‌های خوشمزه آن به طور خوشمزه و ملایمی با یکدیگر ترکیب می‌شوند، بنابراین پیتزای مانده خوشمزه‌تر می‌شود. پیتزای سرد ساختار خود را حفظ می‌کند و لایه گوجه‌ای مانع از نفوذ چربی پنیز به پایه خمیری می‌شود. دمای غذا، گرم یا سرد بودن، بر درک طعم آن تاثیر زیادی می‌گذارد، غذا‌های سرد معمولا طعم کمتری نسبت به غذا‌های گرم دارند.

کانال‌های حساس به گرما در گیرنده‌های طعم شیرین و تلخ در دمای بین ۱۵ تا ۳۵ درجه سانتی‌گراد به طور گسترده‌ای باز می‌شوند و یک واکنش زنجیره‌ای برای ارسال سیگنال‌های قوی به مغز ایجاد می‌کنند. در دما‌های پایین‌تر کانال‌ها به سختی باز می‌شوند و در نتیجه سیگنال‌ها ضعیف‌تر می‌شوند. گیرنده‌های طعم شور و ترش تحت تاثیر دما قرار نمی‌گیرند. به همین دلیل است که پیتزای سرد می‌تواند طعم شورتری داشته باشد و باز هم خوشمزه باشد.

 

    دیدگاه شما