عوارض خطرناک صبحانه نخوردن را بدانید
مضرات نخوردن صبحانه چیست ؛ عوارض نخوردن صبحانه برای سلامتی چیست ؛ عوارض نخوردن صبحانه برای کودکان (بچه ها) ؛ نخوردن صبحانه باعث چاقی میشود و مضرات نخوردن صبحانه برای دانش آموزان و زنان را بخوانید.
به گزارش زنهار، این جمله عاقلانه که، «صبحانه مهمترین وعده غذایی روز است» توسط مادران بی شماری در سنین مختلف گفته شده است. (این جمله) قرن هاست که در گوش کودکان مدرسه ای که صبح زود از خواب بیدار می شوند زمزمه شده است، اما عمق درک این مسئله که چرا صبحانه بسیار مهم است فقط در سال های اخیر آشکار شده است. عوارض نخوردن صبحانه بر وزن، سلامت هورمونی، حافظه، شناخت و خلق و خوی تأثیر منفی دارد. با خطرات و عوارض نخوردن صبحانه برای سلامتی در ادامه این مطلب آشنا شوید.
1. عوارض نخوردن صبحانه: چاقی
چاقی و عوارض ناشی از آن، مانند: دیابت، ناباروری و بیماری های قلبی؛ برخی از بزرگترین نگرانی های قرن بیست و یکم می باشند. نخوردن صبحانه ممکن است خطر چاقی را افزایش دهد و یا کاهش وزن را سخت تر کند. شبکه اطلاع رسانی کنترل وزن گزارش می کند که اگر صبحانه بخورید، در ادامه روز کمتر احتمال پرخوری خواهید داشت. از آنجا که شب هنگام خواب روزه می گیرید، نخوردن صبحانه به این دوره ناشتا می افزاید و ممکن است تعادل قند خون و تولید انسولین را مختل کند. نخوردن صبحانه همچنین می تواند عادت بد غذایی را در طول روز ایجاد کند، زیرا اغلب هوس های زودگذر پس از آن و فست فود آسان را به دنبال دارد. علاوه بر این، خوردن صبحانه متابولیسم را بالا برده و انرژی را در طول روز افزایش می دهد. پژوهشی در مجله "ژورنال تغذیه بریتانیایی" در اوت 2013 گزارش داد که وقتی صبحانه نمی خورید، انرژی شما کم می شود و سطح فعالیت بدنی کاهش می یابد.
2. عوارض نخوردن صبحانه برای زنان: بی نظمی قاعدگی
نخوردن صبحانه اغلب یک اتفاق معمول در زندگی دانشجویانی است که دیر به کلاس می رسند. یک مطالعه پیماشی که در ژورنال "اشتها" در اوت سال 2010 منتشر شده است، خاطر نشان می کند که دانشجویان زنی که به طور مداوم از صبحانه صرف نظر می کردند، دارای بی نظمی های قاعدگی بیشتری بودند. این اختلالات شامل شدت قاعدگی دردناک و خونریزی های نامنظم قاعدگی بود. در علائم قبل از قاعدگی یا علائم PMS اختلاف معنی داری مشاهده نشد، اما صرفنظر کنندگان از صبحانه همچنین به طور مداوم از یبوست رنج می بردند. زنان در سنین دانشگاه هنوز در حال گذراندن دوره ای هستند که این مقاله آن را "بلوغ پس از بزرگسالی" می نامد و صرف نظر کردن از صبحانه تأثیر منفی بر این مرحله از رشد دارد.
3. عوارض نخوردن صبحانه برای دانش آموزان : کاهش یادگیری
ابتکارات غذایی سالم در سراسر کشور از کودکانی که قبل از مدرسه صبحانه می خورند، حمایت کرده است. در حقیقت، بسیاری از مدارس به منظور سرو صبحانه برای کودکانی که به هر دلیلی ممکن است این وعده غذایی مهم را در منزل صرف نکرده باشند، زودتر باز می شوند. گزارش مرکز کنترل بیماری در مورد دستورالعمل های مربوط به برنامه های بهداشت مدارس می گوید که نخوردن صبحانه بر توانایی کودک در سنین مدرسه برای حل موثر مسائل تأثیر می گذارد. دانش آموزانی که صبحانه مصرف می کردند و در نمرات آزمون استاندارد بالاتر تست شدند، کمتر غیبت داشتند و اغلب به موقع در کلاس حاضر می شدند.
4. عوارض نخوردن صبحانه برای سلامت ذهن: حال بد
درصد زیادی از جمعیت خود را در دسته "افراد دمدمی مزاج هنگام صبح" طبقه بندی می کنند. مطابق مقاله نسخه جهانی اخبار بی بی سی در سال 2002، حالت خلق و خوی دمدمی مزاج هنگامی که صبحانه خورده می شود، بهبود می یابد. بررسی مقاله خاطر نشان کرده است که هنگام ایجاد تغییر در رژیم غذایی، مانند مصرف صبحانه به طور مرتب، 26 درصد از افراد بهبود زیادی را در خلق و خوی تجربه کرده اند.
5. عوارض نخوردن صبحانه : افت قند خون
نخوردن صبحانه خطر ابتلا به هیپوگلیسمی یا قند خون پایین را افزایش می دهد. طبق اعلام موسسات ملی بهداشت، این وضعیت می تواند علائم جسمی مانند: لرز، سرگیجه، ضعف، سردرد، مور مور شدن و ضربان قلب تند را به همراه داشته باشد.