خبر خوش کرونایی؛ گونه آفریقایی کرونا شیوع نداشته است
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد گونهای از ویروس کووید-۱۹ که پیشتر در آفریقا مشاهده شد، تاکنون شیوع نداشته است.
به گزارش زنهار؛ سازمان جهانی بهداشت در بیانیهای اعلام کرد که تاکنون موردی از گونهای جدید از ویروس کرونا گزارش نشده است که ماه مه (اردیبهشت) در آفریقای جنوبی مشاهده شد.
یکی از سخنگویان این نهاد بینالمللی با بیان آنکه همچنان در حال نظارت بر گونههایی از ویروس کووید-۱۹ است که تکامل و تغییر مییابند، افزود: «گونهای که با نام سی.۱.۲ (C.1.2) شناخته میشود تاکنون شیوع پیدا نکرده و این گونه تاکنون از سوی بخش بهداشت سازمان ملل برچسب "نوع نگران کننده" نخورده است.»
ویروس کووید-۱۹ اولینبار اواخر سال ۲۰۱۹ در ووهان چین گزارش شد. پس از آن مناقشات بسیاری میان آمریکا و چین برسر منشأ اصلی شیوع کرونا بوجود آمد. در آن زمان دونالد ترامپ از الفاظی مانند «ویروس چینی»، «آنفلوانزای چینی» و «کونگ فلو» برای این ویروس استفاده و به چینیها توهین میکرد.
ماه مارس ۲۰۲۱ (اردیبهشت) گروه تحقیقاتی سازمان جهانی بهداشت در سفری به چین گزارشی منتشر و اعلام کرد «احتمال آنکه ویروس کووید-۱۹ از آزمایشگاهی در ووهان چین به بیرون درز کرده باشد بسیار ناچیز است.»
به تازگی نیز گزارشی از سوی جامعه اطلاعاتی آمریکا منتشر شد که نشان میدهد «این ویروس یک سلاح بیولوژیکی نیست و از لحاظ مهندسی ژنتیک روی آن کار نشده است.»
البته این گزارش نتوانست هیچ اطلاعاتی از این که این ویروس دقیقاً از کجا آمده و منشأ آن کجا است داشته باشد و این دقیقاً سوال بیپاسخی بود که بیشترین توجهات را به خود جلب کرد.
پیش از این دولت چین با اشاره به قصد جامعه اطلاعاتی آمریکا برای انتشار گزارشی از تیم تحقیقاتی خود درباره منشأ شیوع ویروس کووید-۱۹، از سیاستزدگی در دولت آمریکا درقبال کرونا انتقاد کرده بود.