با این خوراکی ها سفیدی موهایتان کم می شود
ویتامین B۵ به جلوگیری از شروع زودهنگام سفید شدن مو و بازگرداندن رنگ طبیعی آن کمک میکند. این ویتامین همچنین به رشد مو کمک کرده و رطوبت مورد نیاز موها را نیز تامین میکند.
به گزارش زنهار، کیفیت و رنگ مو بیش از هر چیز با وراثت شکل می گیرد، اما عوامل متعددی روی سفیدی زودهنگام مو اثر دارند. اگر از سفیدی مو های خود ناراضی هستید با مصرف این خوراکی ها می توانید سفید شدن آن را به تاخیر بیندازید.
به گزارش همشهری، کمتر افرادی هستند که با پیدا شدن مو های سفید روی سرشان احساس خوبی داشته باشند؛ خوش تیپ تر شدن افرادی مثل جورج کلونی و پارسا پیروزفر یک قاعده عمومی نیست و ممکن است بیشتر ما به دنبال راهی برای کم کردن سرعت سفید شدن موهایمان باشیم.
دکتر هریش کومار، متخصص پوست و مو، در این رابطه گفت: گذشته از عامل مهم وراثت که می تواند به سفید شدن مو ها دامن بزند، نکاتی که در ادامه می آید برای به تاخیر انداختن سفیدشدن مو ها قابل اهمیت هستند:
افزایش مصرف ویتامین B۱۲
مو های شما ممکن است به دلیل کمبود ویتامین B۱۲ سفید شود. در این صورت، معکوس کردن روند خاکستری شدن می تواند به سادگی و با مصرف مقادیر کافی از این ویتامین اتفاق بیفتد.
افزایش مصرف ویتامین B۵
ویتامین B۵ به جلوگیری از شروع زودهنگام سفید شدن مو و بازگرداندن رنگ طبیعی آن کمک می کند. این ویتامین همچنین به رشد مو کمک کرده و رطوبت مورد نیاز مو ها را نیز تامین می کند.
کنترل سطح تیروئید
غده تیروئید شما بر تمام عملکرد های حیاتی بدن شما تأثیر می گذارد. کم کاری تیروئید می تواند منجر به سفیدی زودرس مو شود. این بیماری مزمن و جدی با مصرف مکمل های هورمونی و زیر نظر پزشک قابل کنترل است.
ترک سیگار
سبک زندگی شما تاثیر زیادی بر سلامت و رنگ مو های شما دارد. استعمال دخانیات اثرات نامطلوبی بر بدن دارد و می تواند به سفید شدن مو ها دامن بزند.
معجزه آنتی اکسیدان ها
مطمئن شوید که به اندازه کافی غذا های غنی از آنتی اکسیدان مصرف می کنید.
نور دردسرساز خورشید
یکی از عوامل بیرونی استرس اکسیداتیو، اشعه ماوراء بنفش است که منجر به سفیدی زودرس مو ها می شود. هنگام بیرون رفتن در آفتاب با روسری یا کلاه از مو های خود محافظت کنید.
نظر طب ایرانی درباره سفیدی مو: چه چیز هایی بخوریم تا سفیدی موهایمان کم شود؟
متخصصان طب سنتی و طب ایرانی نیز ایده های خود را در این رابطه دارند؛ دکتر مژده پورحسینی در توضیح راهکار های طب ایرانی در این رابطه گفت: بعد از مبحث وراثت، افراط در مصرف سردی ها و ضعف قوای دِماغی از عوامل سفید شدن زودهنگام مو است و با رعایت گرمی خوراک می توان تا حدودی روند سفید شدن مو را کند کرد.
در برخی منابع طب سنتی توصیه شده با مصرف هلیله سیاه و یا سیاه دانه می توان در طولانی مدت به مو هایی سیاه دست یافت، اما دکتر پورحسینی از عدم انجام مطالعه و یا دریافت گزارش های هدفمند در این زمینه خبر داد.
با این حال و با توجه به تاثیر ویتامین های گروه ب و آنتی اکسیدان ها می توان نتیجه گرفت که مصرف گوشت و لبنیات در کنار انواع توت، انگور، سبزیجات برگ سبز و چای می تواند به رشد مو کمک کنند و سفیدی زودرس مو را به تاخیر بیندازند