درمان درد معده با موز
اگر دارای ناراحتی های معده هستید به شما توصیه می کنیم از این میوه بخورید تا از معده درد رهایی پیدا کنید.
به گزارش زنهار، برخی اوقات ناراحتی معده،شبیه زخم معده است. اما آزمایش ها نشان داده اند که چنین نیست. ممکن است آن را سوء هاضمه بنامید، ولی پزشکان این حالت را " سوء هاضمه بدون زخم" نام نهاده اند و این بدان معنی است که فرد به نوعی ناراحتی معده دچار می شود که گهگاه با دل درد و تهوع همراه می باشد و غالباً به دنبال خوردن غذا اتفاق می افتد که نوعی حساسیت فوق العاده معده میباشد. بررسی های پژوهندگان هندی بر روی تعدادی بیمار نشان داد که موز می تواند درمان این حساسیت باشد. این مداوای سنتی، سبب رفع آشفتگی معده ،به خصوص تسکین سوء هاضمه شد.
پس به این ترتیب معلوم می شود که موز چهار برابر مؤثرتر از دارونماها بوده است.دکتر رونالد هافمَن، نویسنده مقاله می گوید:" چنانچه از دل درد و سوء هاضمه رنج می برید،مصرف روزی یک عدد موز شما را از پزشک بی نیاز می کند."
از سوی دیگر،در مصرف قهوه اعم از کافئین دار یا بدون کافئین، نهایت احتیاط را به کار برید، زیرا طبق بررسی های صورت گرفته به وسیله پژوهندگان دانشگاه میشیگان،قهوه ممکن است سوء هاضمه ایجاد کند.
چه نوع مواد غذایی بیشتر باعث ناراحتی های معده می شود؟
پژوهندگان آلمانی در بیمارستان مونیخ این پرسش را مطرح ساختند و پاسخی را که دریافتند برای شما در زیر آورده ایم :
گاهی معده افراد سالم با خوردن موادغذایی مانند مایونز، کلم، خوراک های سرخ شده و شور دچار درد شده و از خود واکنش نشان می دهد.کسانی که دچار سوء هاضمه ( بدون زخم ) شده اند،با صرف قهوه،گوشت قرمز،غذاهای سرخ شده،نوشابه های گازدار و آب میوه به درد معده گرفتار می شوند. افرادی هم که زخم معده دارند، پس از خوردن قهوه، نوشابه های گازدار و آب میوه با شدیدترین واکنش های دردناک معده روبرو می شوند.
بررسی های پژوهندگان هندی بر روی تعدادی بیمار نشان داد که موز می تواند درمان این حساسیت باشد. این مداوای سنتی،سبب رفع آشفتگی معده،به خصوص تسکین سوء هاضمه شد.
دکتر رونالد هافمَن، نویسنده مقاله می گوید:" چنانچه از دل درد و سوء هاضمه رنج می برید، مصرف روزی یک عدد موز شما را از پزشک بی نیاز می کند."