آبنباتهای جنجالی با طعم موش!
صاحبان کارخانههای شیرینیپزی و شکلاتسازی، به منظور جذب مشتریهای بیشتر، تلاش زیادی برای تولید محصولات عجیب و غریب میکنند.
به گزارش زنهار؛ برخی از انواع آبنباتها و شیرینیجات به عنوان عجیبترین نوع این شیرینیها در بازار به فروش میرسند.
آبنبات موم گوش
اگر فیلم هری پاتر را تماشا کرده باشید، صحنه شیرینی موم گوش برای شما آشنا به نظر میرسد. جالب است بدانید، یک شرکت تولید آبنبات ژلهای، ۱۵۰ سال است که انواع مشابهای از آن را تولید میکند.
آبنبات چوبی با عقرب و حشرات
هتلیکس ۲۵ سال است که با استفاده از حشرات، آبنباتهای مختلفی را تولید میکند. آبنباتهای چوبی این شرکت حاوی پای عقرب، کرم، سوسک و سایر حشرات است.
آب نبات گل بنفشه
برخلاف آبنبات بنفش رنگ، این آبنبات تولید شده توسط شرکت “La Violetta” در اسپانیا بسیار محبوب است، زیرا از گلهای بنفشه واقعی برای تهیه آن استفاده شده است.
بستنی خمیر کوکی
خمیر کوکی در نیویورک یک دسر عجیب و غریب است. تولیدکنندگان این دسر میگویند منعی برای خوردن خمیر وجود ندارد. مشتریان برای خرید این دسر در صفهای طولانی میایستند، اما برخی دیگر پس از خوردن خمیر زیاد دچار دل درد میشوند.
آدامس ترش
اگر عاشق طعم ترش هستید، پس این آدامس عجیب و غریب برای شما مناسب است. شرکت سازنده یک آدامس دیگر با طعم بیکن نیز تولید کرده است.
بیکن شکلاتی با قارچ و نمک دودی
یک شرکت آمریکایی Vosges Hot-chocolate، شکلات و آبنباتهای شگفتانگیزی را با افزودنیهای عجیب و غریب تولید میکند: ترافل با تکههای بیکن واقعی، قارچ، نمک دودی، زنجبیل خرد شده، گلبرگهای گل رز، ادویههای عجیب و غریب و غیره.
بستنی سبزیجات جزو عجیب ترین طعم ها
شرکت Häagen-Dazs بستنیهایی با طعمهای عجیب و غریب مانند گوجه فرنگی، هویج و شاه بلوط ژاپنی تولید میکند.