وزیر بهداشت دستور ساخت مسجد می‌دهد، رئیس بانک مرکزی دستور حجاب!/ محرومان زیر سایه سیاست‌های رئیس دولت محرومان له شدند

نماینده مجلس دهم اظهار کرد: یک خطر شدید رئیسی را تهدید می کند که این خطر بازمانده های تیم روحانی نیستند بلکه بازمانده های تیم احمدی ‌نژاد هستند که ۸۵ درصد ترکیب دولت، تیم دولت بهار است.

وزیر بهداشت دستور ساخت مسجد می‌دهد، رئیس بانک مرکزی دستور حجاب!/ محرومان زیر سایه سیاست‌های رئیس دولت محرومان له شدند

به گزارش زنهار؛ غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی، نماینده ادوار مجلس، در گفت و گو با خبرنگار سیاسی منیبان در رابطه با اینکه بازدیدهای میدانی و جهادی رئیسی و تیم او چه تاثیری در میزان رضایت مردم از دولت دارد، اظهار کرد: با توجه به فرهنگ ما نتیجه بازدیدهای میدانی و جهادی رئیس جمهور و تیم او باید برای مردم ملموس باشد که در اینجا چند اشکال در این روند، وجود دارد. اولین اینکه نتایج آن برای مردم ملموس نیست. برای مثال در استان ما بعد از سفر و برگشتن از بازدید، در هیچ وب سایت و پروفایل محتوایی موجود نیست که بنده مراجعه کنم و بفهمم از این سفر و بعد از برگشتن چه مصوبات و برنامه هایی به تصویب رسیده است، همه چیز محرمانه و به صورت کلی به اطلاع مردم رسانده می شود، این روند اصلا مورد تایید نیست.

 

او افزود: در مرحله بعدی شاهد بودیم که چند روز پیش در تالار بورس برای اولین بار در نیم قرن اخیر همه شاخص ها منفی و قرمز شده و وزیر اقتصاد ما به چه کاری مشغول است؟! هر کس باید در کار خویش باشد اما در این دولت هرکس در کار دیگری دخالت می‌کند. برای مثال خانه های مردم رفته است و آن جا وزیر راه و شهرسازی می خواهد  ولی از وزیر شهرسازی و عوامل آن هیچ خبری نیست اما وزیر اقتصاد در آن جا چکمه پوش در حال رفت و آمد است، وزیر بهداشت ما دستور ساخت مسجد می دهد، رئیس بانک مرکزی دستور حجاب می دهد، همه چیز در هم تنیده شده و اولین اقدام دولت باید این باشد که این وضعیت را سروسامان بدهد.

ایمن آبادی تاکید کرد: در کشورهای دیگر وقتی رئیس جمهور به جایی می رود صد نفر در کنار رئیس جمهور چشم در چشم مردم نگاه می کنند اما برای مثال حضور رئیسی در بین مردم را همه دیده اند، یک دیواره صد نفره تشکیل داده اند که نمی شود به رئیس جمهور دسترسی داشت. رئیس جمهور باید اجازه بدهد برنامه ها مردمی باشد و در بین مردم باشد، نهایتا هم نتایج آن اطلاع رسانی شود. رئیس جمهور به خوزستان رفت؛ هفت تپه چه شد؟ گیلان و مازندران رفت چه  شد؟ چرا شفاف سازی نمی شود؟ چرا نتایج سفرها در اختیار مردم نیست؟ چرا مردم هر منطقه نمی توانند بروند و آن سایت ها را ببینند؟

او اضافه کرد: من با صراحت می گویم؛ در سفر اخیر به استان گیلان اعلام شده است که پس از سفر رئیس جمهور ۱۸ هزار میلیارد تومان هزینه شده است این خلاف واقع است و حتی نمی شود به آن فکر کرد.

ایمن آبادی یادآور شد: رئیسی یک دولت در سایه دارد که کاملا دولت احمدی نژاد است و آنها کار را پیش می برند حتی من کمی اغراق‌ آمیزتر گفتم که مشکلاتی که در دولت رئیسی به وجود می آید از تیم احمدی‌نژاد نشات می گیرد و  برای محبوب کردن احمدی نژاد است. به عبارتی یک خطر شدید رئیسی را تهدید می کند که این خطر بازمانده های تیم روحانی نیستند بلکه بازمانده های تیم احمدی ‌نژاد هستند که ۸۵ درصد ترکیب دولت، تیم دولت بهار است، در واقع احمدی نژادی ها می خواهند بازهم بنیانگذار همه چیز را رئیس دولت بهار نشان بدهند؛ رئیسی به شدت باید از تیم احمدی ‌نژاد فاصله بگیرد.

او ادامه داد: وزیر اقتصاد کشور، خاندوزی به جای آرام کردن وضع تاکید و تکرار می کند که دولت مقابل مجلس ایستاده تا گرانی ها را به سال آینده موکول کند و این یعنی تقصیرها را به گردن قوه دیگری انداختن، این ریل گذاری را تیم احمدی نژاد برای رئیس انجام داد چرا که گران کردن دولت و در پس آن پر کردن جیب دولت، مشی این تیم و اشتباه است.  انتظار از دولت رئیسی سید محرومان، کمک به محرومان بود و امروزه همه شهادت می دهند که بخش اعظمی از محرومان جامعه زیر سیاست های دولت سیزدهم و سیاست های غلط دولت سایه رئیسی له شده اند و ادامه این روند، شدت آسیب ها را برای مردم بیشتر می کند.

ایمن آبادی همچنین با اشاره به ضعف در تیم دیپلماسی رئیسی گفت: از طرف دیگر سیاست خارجی ضعیف ترین تیم را دارد، به عنوان مثال یعنی چه که امیرعبداللهیان و باقری نماز شب می خوانند؟! این به چه معنا است؟ فکر می کنم در بدترین شرایط ۸۵ میلیون جمعیت داریم که شاید یک دهم درصد مردم ایران نماز شب خوان هستند، آیا همه مردم باید وزیر خارجه شوند؟ تیم وزارت خارجه ما بسیار ضعیف و منفعل است و توانایی تسلط بر امور را ندارد.

مردم روی موضوع حجاب حساسیت دارند و با حکومت لجبازی می کنند

او با اشاره به تندروی ها و سخت گیری های اخیر با توجه به وضع معیشتی مردم اظهار کرد: اولویت بندی ها در کشور باید دقیق انجام شود. اولویت اول اقتصاد است و بعد عدم اجرای قانون، مساله ما است. به عنوان مثال اخیرا موضوع حجاب و مبارزه با بی حجابی در جامعه بسیار فراگیر شده است، مگر نمی گویند که باید قانون اجرا شود؟! ما با صراحت در قانون ۱۴۰۱ داریم که کالاها باید در سال ۱۴۰۱ براساس شهریور سال ۱۴۰۰ به مردم ارائه شود آیا اینگونه عمل می شود؟! رئیسی و تیم او که می گویند ما قانون را اجرا می کنیم به فلان قبرستان رفته اند و قانون ۸۵ حجاب را در آورده اند و بعد می گویند که می خواهیم قانون را اجرا کنیم. درحال حاضر به نظر می رسد ضعف دولت و مجلس درهم تنیده شده چراکه مجلس هم بی قانونی می کند و به جای پرداختن به قوانین اولویت دار، به حواشی می پردازد. چرا یک تیم باید به ته قبرستان برود و قانونی را نبش قبر کند که مردم روی آن حساس هستند؟ مردم روی موضوع حجاب حساسیت دارند و امروز با حکومت لجبازی می کنند در هر کوچه تهران که راه می روید همه بی حجاب هستند؛ در واقع با بی قانونی و پرداختن به مواردی که اولویت نیستند، مردم را وادار به لجاجت می کنند.

    دیدگاه شما
    پربازدیدترین اخبار