رزمایشهای ایرانی چه پیامی دارد؟
سرلشکر موسوی با بیان اینکه همه آنچه که در این رزمایش به کار گرفته شده جدید است، گفت: از نیروهای جوان و با نشاطی که در این رزمایش پای کار هستند تا تجهیزات اعم از پرندهها و تجهیزات زمینی و سامانههای فرماندهی و کنترل با فناوریهای روز آماده شدهاند.
به گزارش زنهار، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در حاشیه رزمایش مشترک پهپادی 1401 ارتش با بیان اینکه این اولین رزمایش پهپادی است که با این وسعت و گستردگی در کشور، به صورت مشترک توسط نیروهای چهارگانه ارتش برگزار میشود، گفت: این رزمایش به صورت مشترک در استانهای غربی، جنوب غربی، جنوبی، جنوب شرق، خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان و در استان های مرکزی اصفهان، سمنان و یزد برگزار شده است.
وی افزود: هر چهار نیروی ارتش با محوریت و فرماندهی قرارگاه ذوالفقار در این رزمایش حضور دارند و توان خود را در عرصه پهپاد و جنگال به میدان آوردهاند و جای خوشحالی است که در این میدان تلفیق دانش، فناوری، تجربه و خلاقیت و نشاط و شادابی جوانان را مشاهده می کنیم.
سرلشکر موسوی با بیان اینکه همه آنچه که در این رزمایش به کار گرفته شده جدید است، گفت: از نیروهای جوان و با نشاطی که در این رزمایش پای کار هستند تا تجهیزات اعم از پرندهها و تجهیزات زمینی و سامانههای فرماندهی و کنترل با فناوریهای روز آماده شدهاند.
وی، پیام رزمایشها و آمادگی نیروهای مسلح را برای مخاطبان مختلف کاملا رسا، روشن و صریح عنوان کرد و گفت: ملت بزرگ ایران به دلیل اینکه در این رزمایش پا در رکابی نیروهای مسلح خودشان را برای دفاع از کیان و ناموس ملت میبینند، راضی و خشنودند.
فرمانده کل ارتش گفت: دوستان ما هم وقتی که می بینند جمهوری اسلامی ایران با وجود تمام کینه ورزیها و دشمنیها و خباثتهایی که در قبالش انجام شده با قدرت و با استقامت و سربلندی ایستاده و راه پیشرفت را بهخصوص در عرصه دفاعی طی میکند هم دلگرم و هم خوشحال می شوند.
وی افزود: البته عصبانیت هیچ سودی ندارد و دشمنان ما بایستی در مقابل منطق حق سر تسلیم فرود بیاورند وگرنه ناگزیرند این پیشرفت ها را با چشم ببینند و بر عصبانیتشان افزوده شود.
سرلشکر موسوی با بیان اینکه این رزمایش در شرایطی انجام میشود که ما روز صنعت دفاعی کشور را پشت سر گذاشتیم، خاطرنشان کرد: این رزمایش قدرت و توانمندی صنعت دفاعی کشور و کار مشترک ارتش و صنایع دفاعی را نشان میدهد و این قدرت و اقتداری است که توسط دانشمندان جوان و شرکتهای دانشبنیان به وجود آمده است.
وی خاطرنشان کرد: ما از گذشته با شرکتهای دانشبنیان همکاریهای بسیار زیادی داشتیم، اما امسال با تاکیدی که فرمانده معظم کل قوا داشتند، این همکاری در عرصههای مختلف به رشد چند برابری رسیده است.
فرمانده کل ارتش در پاسخ به سوالی پیرامون میزان دستیابی به اهداف در این رزمایش گفت: آنچه ما تاکنون مشاهده کردیم نشاندهنده موفقیت رزمندگان ما در این رزمایش بود اما طبیعتا ما باید صبر کنیم تا داوران ما ارزیابی خودشان را به صورت دقیق انجام دهند.