واکنش ها به ماجرای مهسا امینی ادامه دارد/ اینبار نوبت سفارت سوئیس است!
سفارت سوئیس در تهران در اقدامی مداخله جویانه از پرچم جعلی به جای پرچم جمهوری اسلامی ایران استفاده کرده است.
به گزارش زنهار؛ در ادامه مداخله جوییهای غربیها درباره موضوعات داخلی در ایران، وزارت خارجه سوئیس نیز هم راستا با آنها به اعدامهای اخیر در ایران واکنش نشان داد.
در همین خصوص سفارت سوئیس در تهران عصر جمعه در صفحه توئیترش نوشت: وزارت خارجه سوئیس اعدام صبح امروز سه مرد در ایران را، در رابطه با اعتراضات متعاقب مرگ مهسا امینی در سپتامبر ۲۰۲۲، شدیداً محکوم میکند. سوئیس مؤکداً از ایران میخواهد تا این اعدامها را متوقف کرده و در راستای کاهش استفاده از حکم اعدام قدم بردارد.
سفارت سوئیس در تهران همچنین در این توئیت در اقدامی مداخله جویانه از پرچم جعلی به جای پرچم جمهوری اسلامی ایران استفاده کرده است.
علاوه بر این سفارت استرالیا در تهران نیز اقدام به بازنشر واکنش وزارت خارجه این کشور در پی اعدامهای اخیر کرد.
مداخلهجوییهای آمریکا و اروپا درباره امور داخلی ایران امروز (شنبه) ۳۰ اردیبهشت ماه با واکنش ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه روبرو شد و این اظهارات مداخله جویانه را محکوم کرد و به سیاستمداران غربی توصیه کرد به جای مداخله در امور داخلی سایر کشورها و نمایش چهرهای به ظاهر بشردوستانه از خود، صدای اعتراضات شهروندان خود را بشنوند و وقت خود را مصروف تامین حقوق انسانی و مطالبات شهروندی آنان کنند.
کنعانی افزود: نقض گسترده حقوق اولیه شهروندان غربی از جمله حق آزادی بیان و توسل پلیس و نیروهای امنیتی به خشونت مُفرَط علیه مردم معترض در اروپا و آمریکا در کنار صدور بیانیههای سیاسی در مورد قوانین داخلی سایر کشورها، به وضوح نشان دهنده استفاده ابزاری از حقوق بشر به منظور پیشبرد اهداف و تحقق منافع نامشروع سیاسی است. بسیار مضحک است که کسانی که خود سابقه سنگینی از نقض فاحش حقوق بشر علیه دیگر ملت ها را دارند و در کشور خود نیز علنا مشغول نقض حقوق شهروندان خود هستند و نیز در مقابل فجایع و جنایات روزمره رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین سکوت کرده و حتی موضع حمایتی میگیرند، در مورد اجرای احکام قضایی نسبت به قاتلان و ترویج دهندگان خشونت علیه جان و آرامش و امنیت مردم ایران اظهارنظر میکنند.
سخنگوی دستگاه دیپلماسی تأکید کرد: اروپا و آمریکا صلاحیت قانونی، قضایی و اخلاقی برای اظهارنظر در موضوعات قضایی و حقوق بشری دیگر کشورها را ندارند.
سوئیس همچنین پیش از این و به بهانه اثبات نشده ارسال پهپاد ایرانی به روسیه به منظور استفاده در جنگ اوکراین، یک شرکت و سه مقام ایرانی را تحریم کرد. دولت استرالیا نیز در حمایت از اغتشاشگران و همچنین ادعای اثبات نشده ارسال پهپاد به روسیه تحریمهایی را علیه ایران اعمال کرد.