چرا مسئولان فکری برای سفره‌های خالی از گوشت نمی کنند؟

روزنامه جهان صنعت نوشت: مقایسه قیمت‌ها با حقوق کارگران نشان از آن دارد که اقشار کم‌درآمد جامعه رنگ گوشت را در سفره خود نخواهند دید.

 چرا مسئولان فکری برای سفره‌های خالی از گوشت نمی کنند؟

زنهار نیوز : روزنامه جهان صنعت نوشت: مقایسه قیمت‌ها با حقوق کارگران نشان از آن دارد که اقشار کم‌درآمد جامعه رنگ گوشت را در سفره خود نخواهند دید.

روزنامه جهان صنعت با اشاره به افزایش قیمت گوشت قرمز و مرغ و ماهی از سفره‌های خالی از گوشت مردم گزارش دارد.

به گزارش جهان صنعت، گوشت قرمز در سایت‌های خرید و فروش اینترنتی نشان می‌دهد هر کیلوگرم گوشت خورشتی بین ۴۰۰ هزار تا ۹۹۹ هزار تومان قیمت دارد. بدین ترتیب قیمت گوشت خورشتی در برخی مناطق تهران به مرز یک میلیون تومان رسیده است.مقایسه  قیمت‌ها با حقوق کارگران نشان از آن دارد که اقشار کم‌درآمد جامعه رنگ گوشت را در سفره خود نخواهند دید.مهم‌ترین موضوعی که در این شرایط باید به آن پرداخته شود، کوچک شدن سفره مردم است. شاید الان وقت آن باشد مسوولانی که تاکنون به جای حل مشکلات معیشتی، به دنبال معرفی جایگزین مواد غذایی گران‌شده بودند، به این موضوع پاسخ دهند.

این روزنامه در ادامه نوشته است: در سال‌های گذشته بارها به این موضوع اشاره شده که افزایش قیمت گوشت قرمز باعث شده، مردم مرغ را جایگزین گوشت کنند؛ موضوعی که سال گذشته نیز پیش از اجرای طرح موسوم به جراحی اقتصادی از سوی دولت رییسی به او گوشزد شد، چراکه بیم آن می‌رفت، افزایش قیمت مرغ باعث شود مصرف این محصول پروتئینی مهم نیز کاهش یابد. اما در نهایت این تصمیم اجرایی شد و با افزایش چشمگیر قیمت مرغ در این مدت، شاهد هستیم که سرانه مصرف مرغ تا پیش از حذف ارز دولتی کالاهای اساسی، حدود ۳۲ کیلوگرم به ازای هر نفر بود که پس از گذشت یک سال از اجرای این طرح، مقدار مذکور حدودا ۲۶ کیلوگرم شده است. ماهی هم که عموما به دلیل قیمت‌های بالا هیچ‌وقت جایگزین گوشت و مرغ نبوده، اما کنسرو تن ماهی که محصول مهمی در سبد خانوار اقشار ضعیف بود هم حالا با افزایش قیمت چشمگیر، حدود ۶۰ تا ۱۲۰ هزار تومان قیمت دارد و بعید است با این قیمت‌ها بتواند جایگزین گوشت و مرغ در سفره اقشار ضعیف‌تر شود.

    دیدگاه شما
    پربازدیدترین اخبار