دیپلمات گینه ای که ارادت خاصی به ولادیمیر پوتین دارد !

یک دیپلمات گینه‌ای با حضور در نشست روسیه و آفریقا در سن پترزبورگ انتخاب لباس بسیار غیرمعمولی را انجام داد و لباسی را انتخاب کرد که با چهره ولادیمیر پوتین تزئین شده بود.

دیپلمات گینه ای که ارادت خاصی به ولادیمیر پوتین دارد !

فرارو: لاما ژاک سووبا، کارمند سفارت گینه، با پوشیدن تی شرتی با پرتره ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه عشق و علاقه خود به او را به نمایش گذاشت.

رسانه‌های روسی گزارش دادند که این دیپلمات لاما ژاک سووبا است که در سفارت گینه در مسکو کار می‌کند.

سووبا که در اجلاس روسیه – آفریقا در سن پترزبورگ شرکت کرده بود گفت که این لباس مخصوصاً برای اجلاس خریداری نشده است و او در واقع آن را چند سال پیش دریافت کرده است و آن را در هر زمان و هر مکانی که انتخاب کند پوشیده است.

وی توضیح داد: من سه سال است که آن را دارم، زیرا او را بسیار دوست دارم، بنابراین هر زمان و در هر مکان آن را می‌پوشم. وی گفت امروز می‌خواهم به مردمم نشان دهم که روسیه و آفریقا دوستان بزرگتری نسبت به قبل خواهند بود.

روی پیراهن او صورت پوتین در کنار نقاشی‌های الماس نقش بسته بود، که نشان از وفاداری به پوتین دارد که به گفته او خیلی دوستش دارد. این دیپلمات همچنین یک کلاه با چکش و داس کمونیست به سر داشت.

پوتین تلاش کرده است در نشست روسیه و آفریقا در این هفته از جنگ خود علیه اوکراین حمایت کند. او متعهد شد که محموله‌های بزرگ غلات بدون هزینه را به شش کشور آفریقایی ارسال کند، اگرچه گینه شامل آن نمی‌شود.

وی گفت: روسیه در نظر دارد تا ۵۰۰۰۰ تن کمک غلات به بورکینافاسو، زیمباوه، مالی، سومالی، اریتره و جمهوری آفریقای مرکزی در سه تا چهار ماه آینده ارسال کند.

با این حال، پوتین همچنین در این نشست که در روز‌های پنجشنبه و جمعه در سن پترزبورگ برگزار شد، به دلیل حضور ضعیف رهبران آفریقایی، مورد انتقاد و تمسخر قرار گرفت.

در اجلاس روسیه – آفریقا که در سن پترزبورگ برگزار شد، تنها ۱۷ رئیس دولت شرکت کردند، کمتر از نیمی از ۴۳ نفری که در اولین دوره در سال ۲۰۱۹ شرکت کردند، در حالی که ۳۲ کشور آفریقایی دیگر توسط مقامات ارشد دولتی یا سفرا نمایندگی داشتند.

رؤسای جمهور نیجریه و جمهوری دموکراتیک کنگو از جمله کسانی بودند که در این اجلاس شرکت نکردند.

رئیس جمهور کنیا، که در عین حال حاضر نبود، اختلال در عرضه جهانی غلات را خنجری از پشت برای شاخ آفریقا خواند، جایی که میلیون‌ها نفر در معرض خطر گرسنگی هستند.

روسیه و چین هر دو به دنبال افزایش نفوذ خود در آفریقا بوده اند. چین زیرساخت‌های این قاره را برای دسترسی به مواد معدنی کمیاب خریداری کرده است. روسیه نفوذ خود را در آفریقا با معاملات نظامی افزایش داده است و در برخی مواقع در ازای دارایی‌های معدنی است.

پوتین این اجلاس دو روزه را رویداد مهمی خواند که به تقویت روابط با قاره‌ای متشکل از ۱.۳ میلیارد نفر کمک می‌کند که به طور فزاینده‌ای در صحنه جهانی قاطعیت دارند.

 

    دیدگاه شما
    پربازدیدترین اخبار