هدفمندسازی یارانه نان اقدامی شجاعانه بود
نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی گفت: هوشمندسازی یارانهها به خصوص در حوزه آرد و نان اقدامی شجاعانه بود که جلوی فروش غیرقانونی و عرضه خارج از شبکه آرد گرفته شود.
به گزارش زنهار؛ "رحب رحمانی" در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان این دولت با هوشمند سازی یارانهها در حوزه آرد و نان مانع ادامه قاچاق آرد و گندم شد، افزود: با هوشندسازی یارانه آرد و نان جلوی برخی سوء استفادهها و فروش غیرقانونی آرد گرفته شد.
وی با بیان اینکه نان در یک دهه قبل مدام اسراف و دور ریز می شد، تصریح کرد: هوشمندسازی اعطای نظام یارانهای سبب شد تا دورریز نان در نانواییها کاهش پیدا کند و حتی در افزایش کیفیت پخت آن نیز اثرگذار باشد.
رحمانی اضافه کرد: بنده به عنوان نمایندهای که سالهای متمادی در کمیسیونهای مختلف حضور دارم نسبت به وضعیت حوزه آرد و نان انتقاد داشتم، دولت سیزدهم گامی شجاعانه برای جلوگیری از قاچاق آرد و گندم برداشت.
این نمانیده مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: مجلس انتظار دارد که در حوزه قیمت نان نیز دولت گامهایی برای حمایت از طبقات متوسط جامعه بردارد و این قوت غالب را که در استانهای شمالی کشور که برنج محسوب میشود را در قالب یارانه به دست مردم برساند.
رحمانی ادامه داد: هوشمندسازی یارانهها حرکت خوبی از سوی دولت است، اما باید برروی آن اصلاحاتی صورت بگیرد و در شهرستانها و مناطق کارگر نشین که بعضا شاهد اتباع افغانی در آنها هستیم، نان به میزان لازم تولید و در اختیار مردم قرار گیرد.
نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی سپس به اقدامات دولت در حوزه گندم اشاره کرد و گفت: خوشبختانه امسال در زمینه تولید گندم به خودکفایی دست یافتیم و خرید تضمینی گندم نیز به شکل مناسبی صورت گرفت، اما قیمت هر کیلوگرم آن به میزان ۱۵۰ هزار ریال، (هرچند نسبت به ۱۱۰ هزار ریال سابق بیشتر شده) مورد نظر مجلس نبوده و قیمت آن بایستی به ۱۸۰ هزار ریال برسد.
رحمانی در خصوص حذف ارز ۴۲۰۰، خاطرنشان کرد: در خصوص حذف این یارانه نظر سنجیهای بسیاری صورت گرفته که بخشی متعلق به مرکز پژوهشهای مجلس بود که بر اساس این تحقیقات قیمت برخی از کالاهای اساسی طبق پرداخت یارانه دولت باید به سال ۱۴۰۱ بازگردد.
نماینده مردم تاکستان بر استفاده از کالابرگ ها نیز تاکید کرد و گفت: با دادن کالابرگ میتوان به میزان قابل توجهی از آثار تلاطم تحریمها کاست، دولت در این حوزه خوب وارد عمل شده و لازم است که در استانها نیز شاهد کارهای عملیاتی و اثربخش آن باشیم.
رحمانی در خصوص حذف امضاهای طلایی و اعمال سلیقهها در دولت نیز خاطرنشان کرد: در واقع امتیازها، امضاهای طلایی و اعمال سلیقه ها توسط دولت برداشته شد و اکنون به نقطهای رسیده که تحصیل کردههای رشته حقوق همانند قبل برای وکیل شدن درگیر روابط نیستند، بلکه براساس یک سامانه متمرکز کسب و کار، درخواستها بررسی شده که جلوی رانت را میگیرد.