موثرترین حضور ایران در مجمع عمومی سازمان ملل
کارشناس مسائل بینالملل گفت: جمهوری اسلامی ایران در قامت یک کشور قدرتمند، مستقل و کشوری که توان و موقعیت بهتری را نسبت به گذشته پیدا کرده است امسال موثرتر از دوره قبل در نشست مجمع عمومی سازمان ملل حضور داشت.
به گزارش زنهار؛ رضا میرابیان کارشناس مسائل بین الملل در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی ایرنا در خصوص دیدارها و مصاحبهها و سخنرانیهای آیت الله ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشورمان در نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک، اظهارداشت: حضور رئیس جمهور در نشست مجمع عمومی سازمان ملل فرصتی است که جمهوری اسلامی ایران بتواند از مواضع و دیدگاههای خود دفاع کند.
وی گفت: با توجه به حجم تحرکات رسانهای ضد انقلاب علیه کشورمان جهت هیاهو و ایجاد فشار روانی بر هیات ایرانی، رئیس جمهور و دیگر مقامات کشور که در چنین مجامع بینالمللی حضور پیدا میکنند باید از حقانیت و مواضع جمهوری اسلامی ایران به درستی دفاع کنند تا افکار عمومی جهان نسبت به آن آگاهی بهتری پیدا کنند.
این کارشناس مسائل بینالملل افزود: جمهوری اسلامی ایران در قامت یک کشور قدرتمند، مستقل و کشوری که توان و موقعیت بهتری را نسبت به گذشته پیدا کرده است امسال موثرتر از دوره قبل در این رویداد مهم بین المللی حضور داشت.
میرابیان در پایان با بیان اینکه توان ایران به اندازهای است که به اعتراف غربیها تحریمها دیگر اثر چندانی بر کشور ندارد، خاطرنشان کرد: افزایش فروش نفت، توسعه روابط با کشورهای همسایه و بینالمللی از دیگر تفاوتهایی است که ایران نسبت به سال گذشته از آن برخوردار است.
گفتنی است؛ «آیت الله سیدابراهیم رئیسی» به منظور شرکت در هفتاد و هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل بامداد بامداد روز دوشنبه ۲۷ شهریور با بدرقه حجت الاسلام قمی نماینده مقام معظم رهبری، محمد مخبر معاون اول رییس جمهور و جمعی از وزرا و اعضای هیات دولت در صدر هیات سیاسی عازم نیویورک شد.
رئیس جمهور در نخستین برنامه سفر خود به نیویورک گفتوگویی صریح و رودررو با مدیران ارشد رسانههای آمریکا از جمله رویترز، واشنگتن پست، نیوزویک، پولیتیکو، NBC و ABC برگزار کرد و با آرامش و حوصله به سوالات مختلف آنان پاسخ داد. آیت الله رئیسی همچنین با جمعی از اندیشمندان سیاست خارجی آمریکا به گفتوگو نشست.
نشستهای سالانه مجمع عمومی بهعنوان «مهمترین رویداد بینالمللی»، فرصت مناسبی برای رایزنیهای سیاسی بینالمللی است که به دلیل حضور اکثر مقامات بلندپایه کشورهای جهان گفتوگوهای دوجانبه را نیز فراهم میکند.