رفتار خبرساز فرهاد مجیدی درباره سرمربی تیم‌ملی شدن!

با انصراف چهار گزینه از هدایت تیم ملی ایران، حالا سه گزینه دیگر پیش روی فدراسیون فوتبال است: جواد نکونام، فرهاد مجیدی و حسین فرکی.

رفتار خبرساز فرهاد مجیدی درباره سرمربی تیم‌ملی شدن!

به گزارش زنهار، صبح روز جمعه خبری در خصوص آینده تیم ملی، فضای فوتبال ایران را تحت تاثیر خود قرار داد: درخواست فدراسیون برای ارائه برنامه از سوی ۷ گزینه داخلی. این خبری است که شایعه آن از چند روز پیش در بین خبرنگاران وجود داشت و سرانجام در حالی مشروح این خبر به بیرون درز پیدا کرد که خیلی زود واکنش اغلب منفی هواداران فوتبال را نسبت به خود برانگیخت.

امیر قلعه‌نویی، مهدی تارتار، جواد نکونام، فرهاد مجیدی و حسین فرکی نفراتی بودند که در ابتدا نامشان مطرح شد و سپس ساکت الهامی و حمید مطهری نیز به این لیست اضافه شدند تا کارزار رقابتی برای تصدی بر صندلی هدایت تیم ملی شکل بگیرد. اما در پس ظواهر این رقابت، جوش و خروش دیگری در کار بود که تنها ۲۴ ساعت بعد خود را نشان داد.

ساکت الهامی با مصاحبه ساعت ۱۰ صبح انصراف خود از تیم ملی را اعلام کرد و این در حالی بود که از شب گذشته زمزمه انصراف سایرین هم به گوش می‌رسید و سرانجام دقایقی بعد علنی شد. امیر قلعه‌نویی در یک استوری اینستاگرامی اعلام کرد که باوجود داشتن برنامه، تصمیم ندارد در موقعیت فعلی سرمربی تیم ملی شود و مهدی تارتار نیز با تعجب درباره غیبت یحیی گل‌محمدی و علی دایی در این فهرست، اعلام کرد که به دلیل تعهد به باشگاه ذوب‌آهن، قصد ندارد به فدراسیون برنامه بدهد.

شنبه فوتبال ایران با یک انصراف دیگر همراه بود: حمید مطهری. سرمربی تیم نساجی با اعلام انصراف، همچون مهدی تارتار، از امیر قلعه‌نویی خواست تا از تصمیم خود منصرف شود و او را گزینه شایسته تیم ملی دانست.

صحنه جدید فوتبال ایران در حالی به سرعت شکل گرفت که حسین فرکی اعلام کرد قصد دارد برنامه خود را به فدراسیون ارائه کند. به عبارتی او تنها کسی بود که موافقت خود با این موضوع را اعلام کرد برخوردی منحصربفرد را داشته باشد و برخلاف سایرین عمل کند.

اما در این بین نکته جالب مربوط به جواد نکونام و فرهاد مجیدی است که تاکنون هیچ واکنشی نشان نداده و سکوتی مرموز در این باره داشته‌اند. جواد نکونام کسی است که نامش به صورت رسمی، به عنوان جانشین کارلوس کی‌روش مطرح بود، اما در ادامه تحولات به سمتی پیش رفت که این اتفاق رخ نداد. فرهاد مجیدی نیز از امتیاز لژیونری برخوردار است و کمی دورتر از ایران کار مربیگری را انجام می‌دهد، ولی به هر حال سکوت او نیز در نوع خود جالب توجه است.

حالا به عبارتی فضا به این شکل است که از بین ۷ گزینه، چهار نفر انصراف داده‌اند، دو نفر سکوت کرده‌اند و یک نفر برای ارائه برنامه اعلام آمادگی کرده است. از بین گروه انصرافی، دو نفر (تارتار و مطهری) از سرمربیگری امیر قلعه‌نویی حمایت کرده‌اند. نکته جالب اینکه قلعه‌نویی در نظرسنجی "ورزش سه" نیز بیشترین اقبال را در بین این ۷ نفر داشت.

با این حال شاید حالا همه منتظر واکنش فدراسیون فوتبال به اتفاقات ۴۸ ساعت اخیر باشند و همچنین بسیاری منتظرند تا دو گزینه خاموش، نکونام و مجیدی، در این باره اظهارنظر کنند.

امروز ۷ اسفند، موعد مقرر در نامه فدراسیون به گزینه‌ها، برای ارائه برنامه است و احتمالا به زودی مشخص خواهد شد که نکونام و مجیدی در این صحنه چه موضعی دارند و آیا رقابت برای گرفتن صندلی سرمربیگری تیم ملی بین آن‌ها و حسین فرکی ادامه خواهد داشت یا موج انصراف اکثریت گزینه‌ها، فضا را به سمت دیگری خواهد بُرد.

    دیدگاه شما
    پربازدیدترین اخبار