رونمایی از شروط عادل فردوسی پور برای بازگشت به صدا و سیما
ظاهرا فردوسیپور برای بازگشت به تلویزیون دو شرط را پیش پای مدیران سازمان صدا و سیما گذاشته است.
به گزارش زنهار، بحث بازگشت عادل فردوسیپور به صدا و سیما هر از چند گاهی مطرح میشود و خیلی زود بدون این که به نتیجهای برسد دوباره بسته میشود. در اسفند ماه سال ۱۳۹۷ بود که پخش برنامه ۹۰ با اجرای عادل فردوسی پور بعد از ۱۹ سال به شکلی ناگهانی قطع شد. در ادامه فردوسیپور دیگر اجازه گزارش مسابقات فوتبال را در شبکه سه و ورزش هم پیدا نکرد. بعد از آن هم بارها و بارها خبر بازگشت عادل به تلویزیون در رسانهها طرح شد، اما ظاهرا مشکلات بزرگی بر سر راه ادامه این همکاری وجود دارد.
مدتی پیش بود که پیمان جبلی ریاست سازمان صدا و سیما پس از جلسه هیات دولت و در حیاط ساختمان خیابان پاستور، مصاحبهای کرد و گفت که خودش شخصا با فردوسیپور برای بازگشت صحبت کرده بود، اما او قبول نکرده به سازمان صداوسیما بازگردد. البته عادل خودش بارها و بارها اعلام کرده که کار در تلویزیون را دوست دارد، اما نمیخواهد برای بازگشت به تلویزیون روی اصول و باورهای خودش پا بگذارد.
شاید خیلی از مردم هم دوست داشته باشند که مسابقات مهم فوتبال ایران و جهان را با صدای عادل بشنوند و برنامه «نود» با اجرای او باز هم روی آنتن برود، اما ظاهرا این اتفاق مخالفانی هم دارد. احسان رستگار، عضو حقیقی مجمع تحلیلگران ساترا که از روزنامه نگاران اصولگرا هم به شمار میرود اخیرا در برنامهای که از یکی از پلتفرمهای اینترنتی پخش شد در این باره صحبتهای جالبی را طرح کرده است و البته بدون اینکه نامی از فردوسی پور ببرد به صورت زیرکانهای که ماجرا حقوقی نشود، شروط فردوسی پور را برای بازگشت اعلام کرد.
او درباره ماجرای مذاکرات برای بازگشت عادل گفته است: «در سال ۱۳۹۷ ایشان از صدا و سیما منفصل شده است. از ۱۴۰۰ تا الان چندین مورد مدیران ارشد صدا و سیما از جمله شخص آقای جبلی –چون خودشان اعلام کردند و این خبر دو هفته پیش منتشر شد عرض میکنم- با آقای فردوسیپور حضورا و تلفنی جلسه داشتند. خب من یک سوال دارم. فرض کنید شما رییس سازمان صدا و سیما هستید. یک مجری که بر خلاف قوانین صدا و سیما هم مجری و هم تهیه کننده یک برنامه است و از قضا به طور فقط شامل حال آقای فردوسیپور و دو نفر دیگر (آقای احسان علیخانی برای برنامه عصر جدید و آقای محمدحسین رنجبران برای برنامه دستخط) شده است.»
رستگار در ادامه حرفهایش از شروطی که عادل برای بازگشت به تلویزیون گذاشته است رونمایی کرده است و البته نامی از او نبرده است: «حالا یک مجری که تهیه کننده هم است و من اسم نمیبرم! برود پیش یکی از مدیران ارشد صدا و سیما، مثلا رییس سازمان و برایش شرط بگذارند. بعد به او بگویند آقای فلانی! میشود بیایید و برای ما گزارش کنید؟ میشود قهر را کنار بگذارید و برگردید به رسانه ملی که فرزند این رسانه هستی و اگر نبود تو هم چیزی نبودی؟! میشود بیایید و گزارش کنید؟ اگر برگردد و به شما بگوید: "من دو تا شرط دارم. اول این که مدیر شبکه مربوطه عوض شود و دوم من فقط گزارش نمیکنم. برنامه فلان را هم میخواهم" از نظر منطقی و مدیریتی شما چه جوابی میدهید؟»
البته همان طور که خواندید رستگار اسمی از این مجری نبرده است، اما مشخص است که احسان علیخانی و محمد حسین رنجبران چیزی را گزارش نمیکنند و تنها کسی که در میان این ۳ نفر سابقه گزارشگری دارد عادل فردوسی پور است! رمزگشایی از این حرفها کار سختی نیست. همه میدانند که فردوسیپور در نتیجه اختلافاتش با علی فروغی مدیر شبکه ۳ از سازمان جدا شد و مدیری که عادل شرط رفتنش را گذاشته علی فروغی است. او همچنین خواستار ادامه تولید برنامه «نود» هم هست. البته فعلا برنامه "فوتبال برتر" تقریبا با همان محتوای برنامه نود و دقیقا در همان زمانی که نود پخش میشد روی آنتن میرود. البته نقدهایی هم به برنامه فوتبال برتر وارد است، اما این برنامه فعلا دقیقا در همان زمان دوشنبه شب که برنامه نود روی آنتن میرفت، روی آنتن شبکه سه میرود.
در هرحال عادل فردوسی پور، اسفند سال گذشته خبر بازنشستگی اش از سازمان صدا و سیما، منتشر شد و بازگشت او به سازمان البته به صورتهای دیگر امکان پذیر است. همانطور که دیگر بازنشستگان اداری سازمان صدا و سیما، پس از بازنشستگی هم برای صداوسیما برنامه ساختند، اما در شرایط فعلی به نظر نمیرسد، مدیران رده بالای سازمان قصد برکناری مدیرشبکه سه و البته تعطیلی برنامه فوتبال برتر را داشته باشند.