وام قرض الحسنه 100 میلیونی برای حقوق بگیران و بازنشستگان تامین اجتماعی
بانک رفاه در قالب طرح امید رفاه به بازنشستگان، مستمریبگیران و حقوق بگیرانش، بدون سود و دوره بازپرداخت 24 ماهه، وام قرض الحسنه پرداخت میکند.
به گزارش زنهار؛ بانک رفاه در قالب طرح امید رفاه به بازنشستگان، مستمریبگیران و حقوقبگیرانش وام قرض الحسنه اعطا میکند. این وام با مبلغ بین دو تا 30 میلیون به این افراد اهدا میشود. متقاضیان دریافت وام امید رفاه به معرفی ضامن نیاز ندارند و پرداخت این وام با اعتبارسنجی وامگیرنده انجام میشود.
علاوه بر بازنشستگان، حقوقبگیران و مستمریبگیران بانک رفاه، شرکتهایی با بانک رفاه همکاری دارند و حقوق خود را از طریق این بانک پرداخت میکنند نیز میتوانند از این وام تا سقف 100 میلیون تومان و با پرداخت سود 6 درصدی و ارائه ضامن، استفاده کنند.
مدتزمان بازپرداخت این وام بدون سود و با کارمزد چهار درصد، حداکثر 24 ماه تعیین شده است. در صورتی که وامگیرنده از بازنشستگان، مستمریبگیران یا حقوقبگیران بانک رفاه باشد با انتخاب وام 30 میلیون تومانی و مدتزمان بازپرداخت 24ماهه، هر ماه موظف به پرداخت یک میلیون و 363 هزار تومان به عنوان قسط است. مجموع رقم وام و سود برای این افراد، 31 میلیون و 800 هزار تومان تخمین زده شده است.
در صورتی که وامگیرنده از کارمندان شرکتهای مرتبط به بانک رفاه باشد نیز برای بازپرداخت وام 100 میلیونی با نرخ سود 6 درصدی و مدتزمان بازپرداخت 24 ماهه، باید هر ماه چهار میلیون و 432 هزار تومان به بانک پرداخت کند. مجموع رقم وام و سود برای این افراد، 106 میلیون و 429 هزار تومان تعیین شده است.
همچنین هزینههای جانبی اتخاذ این وام، مبلغ 200 هزار تومان برای تشکیل پرونده و اعتبارسنجی تعیین شده است.
آن دسته افرادی که مایل به دریافت وام فوری تصنیف هستند، باید سپرده کوتاه مدت عادی یا جاری داشته باشند و حداقل دو ماه و حداکثر شش ماه از میانگین حسابشان بگذرد.
در صورتی که افراد حساب کوتاه مدت داشته باشند، از طرف بانک سودی معادل پنج درصد به اصل سپردهشان پرداخت میشود. متقاضیان به منظور دریافت این وام باید ضامن رسمی و اعتبار شغلی مدنظر بانک را داشته باشند. مدت زمان بازپرداخت اقساط با توجه به سود و مقدار تسهیلات دریافتی متغیر بوده اما در کل از 24 ماه بیشتر نخواهد بود.
با توجه به حداکثر میزان وام، نرخ سود 17 درصدی و مدت زمان بازپرداخت 24 ماهه، میزان هر قسط 197 میلیون و 769 هزار و 57 تومان خواهد بود. کل سود تسهیلات 746 میلیون و 457 هزار و 354 تومان اعلام شده است. جمع رقم تسهیلات و سود آن نیز به 4 میلیارد و 746 میلیون و 557 هزار و 356 تومان میرسد.
در حال حاضر بیشتر بانکها وام فوری را پرداخت میکنند و در بانکهای دولتی و خصوصی نحوه دریافت وام فوری دارای شباهتهای بسیاری است.
یکی از مواردی که متقاضیان وام فوری باید بدانند این است که سود این وامها نسبت به سایر وامها بالاتر بوده و در بازپرداخت باید رقم بیشتری به بانک پرداخت شود.
البته برخی بانکها به خصوص بانکهای دولتی وام فوری را به صورت قرض الحسنه به متقاضیان با سود پایین پرداخت میکنند که رقم این وام بسیار پایین بود و بیشتر برای رفع مسایل کوچک و ضروری کاربرد دارد.
یکی از مهمترین کاربردهای وام فوری این است که میتواند بخشی از نیازهای افراد به نقدینگی را در تنگناهای مالی تامین کند. برای مثال بیشتر متقاضیان از وام فوری برای خرید خودرو، تامین منابع برای خرید ملک و… استفاده میکنند.
نحوه دریافت وام فوری به این صورت است که افراد میتوانند بدون داشتن حساب سپرده قبلی در بانک مذکور، با داشتن ضامن معتبر و یا وثیقه قابل اتکاء به شعب بانک مراجعه کرده و مراحل اولیه دریافت وام را انجام دهند.
بانکها و موسسات در سال1403 همانند سالهای گذشته برنامههای خود را برای پرداخت وام فوری اعلام کردهاند. درحال حاضر هر بانک شرایط خاص خود را دارد که متقاضیان باید به اقتضاء شرایط خود بانک مورد نظر را انتخاب کنند.
متقاضیان پس از انتخاب بانک مذکور باید نحوه دریافت وام فوری را به صورت کامل بررسی کرده و اقدام به تهیه مدارک و اسناد مورد نیاز کنند.
در سال 1403، دو روش برای دریافت وامهای فوری مطرح است: اولین روش، وامهای فوری است که توسط بانکها ارائه میشود و دومین روش، خرید و فروش وام است.
متقاضیانی که تمایل دارند از بانکها وام فوری دریافت کنند باید ضامن مورد اعتماد، مدارک ملکی و یا ایجاد یک گردش حساب معتبر را در دستور کار قرار دهند. افراد متقاضی میتوانند با سپردهگذاری، مبلغ بیشتری را به عنوان وام دریافت دارند. این نوع وامها میتوانند شامل وامهای خرید، ازدواج، مسکن، قرضالحسنه و غیره باشند، با این تفاوت که بانکها آنها را سریعتر پرداخت کرده و معمولاً دوره بازپرداخت آنها کوتاهتر است.
روش دومی که در نظر گرفته میشود، خرید وام فوری است. بسیاری از مشتریان بانکها با وجود داشتن اعتبار بالا و گردش حساب مناسب تمایلی به دریافت وام ندارند. این گروه برای دست یابی به سود بیشتر وام خود را به متقاضیان دیگر میفروشند. البته این روش خطرهای بسیاری مانند کلاهبرداری، دورزدن مشتری و … را دارد که متقاضیان باید به آن توجه کنند.
به طور کلی میزان و مبلغ وام فوری در بانکهای دولتی و خصوصی رقم چندان بالایی نیست و این مبلغ میتواند بیشتر نیازهای کوچک و فوری افراد را تامین کند.