مصرف این ادویه بعد از غذا دیابت را از شما دور می‌کند

دیابت بیماری است که به‌واسطه قند‌خون بالا توصیف می‌شود. اگر به‌درستی کنترل نشود، این بیماری می‌تواند به عوارضی مانند بیماری قلبی، بیماری کلیوی و آسیب عصبی منجر شود.

مصرف این ادویه بعد از غذا دیابت را از شما دور می‌کند

به گزارش زنهار؛ درمان دیابت اغلب شامل مصرف داروها و تزریق انسولین می‌شود. بسیاری از مواد غذایی به کاهش قندخون کمک می‌کنند. یک نمونه این دست مواد غذایی دارچین است که به‌عنوان ادویه‌ای محبوب در شیرینی‌پزی و آشپزی مورداستفاده قرار می‌گیرد. دارچین فواید سلامتی مختلفی را ارائه می‌کند که از آن جمله می‌توان به توانایی کاهش قند‌خون و کمک به مدیریت دیابت اشاره کرد. همراه مجله دلتا باشید تا خواص دارچین در کنترل دیابت را بشناسید.

دارچین چیست؟

دارچین ادویه‌ای معطر است که از گونه‌های مختلف از درختان دارچین گرفته می‌شود. انواع مختلفی از دارچین به فروش می‌رسند، اما به‌طورمعمول در دو دسته مختلف طبقه‌بندی می‌شوند:

سیلان: به نام دارچین واقعی نیز شناخته می‌شود و گران‌قیمت‌ترین نوع دارچین است

کاسیا: نمونه‌ای ارزان‌تر است و در اکثر محصولات غذایی حاوی دارچین یافت می‌شود

تفاوت‌های مهمی بین این دو نوع دارچین وجود دارد که در ادامه این مطلب به آن‌ها اشاره خواهد شد.

نقش آنتی‌اکسیدان‌ در کنترل دیابت

گروهی از دانشمندان محتوای آنتی‌اکسیدانی ۲۶ گیاه دارویی و ادویه مختلف را مورد مقایسه قرار داده و دریافتند که دارچین پس از سیر در جایگاه دوم ازنظر بیشترین میزان آنتی‌اکسیدان‌ها قرار دارد. آنتی‌اکسیدان‌ها از این نظر مهم هستند که به بدن در کاهش استرس اکسیداتیو، نوعی آسیب به سلول‌ها، که رادیکال‌های آزاد موجب آن می‌شوند، کمک می‌کنند.استرس اکسیداتیو تقریبا در ابتلا به همه بیماری‌های مزمن از جمله دیابت نوع ۲ نقش دارد.

دارچین، حساسیت به انسولین را افزایش می‌دهد

افرادی که به بیماری دیابت مبتلا هستند. با سطوح بالای قند‌خون مواجه می‌شوند. دارچین ممکن است از طریق تقلید آثار انسولین و افزایش انتقال گلوکز به سلول‌ها به کاهش قند‌خون کمک کرده و با دیابت مقابله کند. همچنین، دارچین از طریق افزایش حساسیت به انسولین، قندخون را کاهش می‌دهد زیرا انسولین را در انتقال گلوکز به سلول‌ها کارآمدتر می‌کند.

مصرف دارچین بعداز مصرف غذا

با توجه به‌اندازه وعده غذایی و میزان کربوهیدرات موجود در آن، سطوح قند‌خون می‌تواند به‌طور قابل‌توجهی پس از صرف غذا افزایش یابند. دارچین می‌تواند به کنترل این افزایش ناگهانی قند‌خون پس از وعده‌های غذایی کمک کند.

کاهش دهنده عوارض دیابت

مصرف دارچین ممکن است خطر عوارض شایع دیابت را کاهش دهد. افراد مبتلابه دیابت نسبت به افراد سالم دو برابر بیشتر با خطر ابتلا به بیماری قلبی مواجه هستند. دارچین با محدود کردن عوامل خطرآفرین بیماری قلبی مانند سطوح بالای کلسترول بد و یا فشارخون بالا ممکن است به کاهش این خطر کمک کند.

اگر به کاهش آثار بیماری‌ها علاقمند هستید مطلب این معجون، ۷ روزه در بدن شما معجزه می‌کند را بخوانید.

سیلان در برابر کاسیا، کدام بهتر است؟

دارچین سیلان به‌طور ویژه از درخت Cinnamomum Verum (دارچین اصل) تهیه می‌شود. به‌طورکلی گزینه‌ای گران‌قیمت‌تر و کمتر شایع نسبت به دارچین کاسیا است و مطالعات نیز نشان داده‌اند که دارچین سیلان از آنتی‌اکسیدان‌های بیشتری برخوردار است. ازآنجایی‌که دارچین سیلان از محتوای آنتی‌اکسیدانی بالاتر بهره می‌برد، این امکان وجود دارد که فواید سلامت بیشتری را ارائه کند.

دارچین کاسیا نسبت به نوع سیلان نه‌تنها از آنتی‌اکسیدان‌های کمتری برخوردار است، بلکه محتوای یک ماده بالقوه مضر به نام کومارین، یک ماده ارگانیک که در بسیاری از گیاهان یافت می‌شود، در آن بیشتر است. کومارین می‌تواند برای کبد سمی باشد. دارچین سیلان از میزان کومارین بسیار کمتر برخوردار است.

    دیدگاه شما
    پربازدیدترین اخبار