واریزی شگفت انگیز برای مستمری بگیران کمیته امداد و بهزیستی
نمایندگان مجلس شورای اسلامی حداقل مستمری خانوارهای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور را تعیین کردند. نمایندگان در جلسه علنی امروز (یکشنبه، ۲۸ آبان) مجلس شورای اسلامی، بند الحاقی ۱ ماده ۳۱ لایحه برنامه هفتم توسعه را به تصویب رساندند و بر این اساس نمایندگان مجلس شورای اسلامی حداقل مستمری خانوارهای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور را تعیین کردند.
به گزارش زنهار، براساس بند الحاقی ۱ ماده ۳۱ این لایحه؛ دولت موظف است در طول اجرای قانون برنامه علاوه بر پرداخت یارانه فعلی، هرسال حداقل مستمری خانوارهای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور را متناسب با سطح محرومیت بر مبنای متوسط بیست درصد (%۲۰) حداقل دستمزد مصوب شورایعالی کار، در چهارچوب بودجه سنواتی و از محل درآمد قانون هدفمند کردن یارانه ها با حذف خانوارهای پردرآمد و در قالب ردیف مستقل از طریق دستگاه های مذکور پرداخت نماید.
مدیرعامل صندوق قرضالحسنه امداد ولایت اظهار کرد: صندوق قرضالحسنه امداد ولایت سال گذشته ۴۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرضالحسنه به مددجویان و خانوادههای نیازمند پرداخت کرد که اکنون به دنبال این می باشد که به حساب مددجویان و مستمری بگیران مبالغی را واریز کند.
وی افزود: منابع تسهیلات اختصاص یافته حاصل منابع داخلی و بهرهمندی از کمکهای خیران بوده است.
مدیرعامل صندوق قرضالحسنه امداد ولایت با اشاره به خوشحسابی مددجویان کمیته امداد امام خمینی در بازپرداخت وام دریافتی، خاطرنشان کرد: به اذعان بانک مرکزی، مددجویان کمیته امداد کمترین معوقات بانکی را دارند.
و نیز عاشوری اظهار کرد: معوقات این صندوق برای سال گذشته کمتر از ۱.۳ درصد بوده که نشانگر صداقت و پشتکار جامعه هدف بوده است. وی از رشد ۵۷ درصدی تسهیلات قرضالحسنه ارائه شده برای استان هرمزگان نیز خبر داد و افزود: طی سال جاری ۳۸۰۰ نفر در استان هرمزگان از تسهیلات قرضالحسنه بهرهمند شدند.
از طرفی در نشست علنی ۲۸ آبان ماه- مجلس شورای اسلامی ادامه رسیدگی به جزییات لایحه برنامه هفتم در دستور کار مجلس قرار گرفت و نمایندگان با بندهای الحاقی ۱و ۲ ماده ۳۱ موافقت کردند.
طبق این مصوبه، کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی مکلفند با هدف توانمندسازی و ایجاد درآمد پایدار، افراد تحت پوشش خود و همچنین افراد کم درآمد جامعه را در طرحهای اشتغال خرد و خانگی با رویکرد زنجیرههای تولیدی و تعیین سهم در رشد تولید ملی، دارای شغل پایدار نمایند.
دولت مکلف است منابع مورد نیاز شامل تسهیلات قرضالحسنه بانکی، کمکهای خیرین، نهادهای عمومی و ستادها و بنیادهای انقلاب اسلامی را با در نظر گرفتن سرانه قابل قبول اشتغال در بودجه سنواتی پیشبینی نماید.