قیمت مرغ گرم ۷ خرداد ۱۴۰۱

قیمت مرغ گرم امروز شنبه (۷ خرداد ۱۴۰۱) نسبت به روز گذشته با تغییرات کمی همراه شد. هر کیلو مرغ کامل تازه چقدر است؟

قیمت مرغ گرم ۷ خرداد ۱۴۰۱

به گزارش زنهار، قیمت مرغ گرم در ۷ خرداد ۱۴۰۱ به شرح زیر است:

 

ران مرغ بدون پوست بدون دنبالچه چربی سر ساق

 

۶۳,۵۰۰

مغز ران بدون پوست بدون استخوان

۶۸,۵۰۰

ساق مرغ بدون پوست و سر ساق

۷۶,۰۰۰

سینه مرغ بدون پوست، شش، گردن، بال

۷۸,۴۰۰

سینه مرغ بدون پوست، شش، گردن، بال، بازو

۷۶,۵۰۰

ران و سینه بدون پوست بدون دنبالچه شش گردن بال

۷۰,۰۰۰

بال کبابی ساده – بدون نوک بال

۵۷,۰۰۰

بازوی کبابی ساده

۴۴,۵۰۰

مخلوط بال و بازو کبابی ساده

۵۱,۰۰۰

فیله مرغ

۹۹,۷۰۰

گردن مرغ بدون پوست

۲۰,۰۰۰

شنیتسل بدون آرد

۹۱,۲۰۰

جوجه کباب بی استخوان و بدون بازو ساده

۹۱,۲۰۰

دل مرغ پاک کرده

۱۷,۰۰۰

جگر مرغ

۱۳,۰۰۰

سنگدان مرغ

۱۸,۰۰۰

پای مرغ

۷,۰۰۰

بلدرچین منجمد بسته ۱۰۰۰گرمی

۷۸,۰۰۰

بلدرچین منجمد بسته ۵۰۰گرمی

۶۲,۰۰۰

بلدرچین کامل تازه(بسته ۱۰۰۰گرمی)

۸۹,۰۰۰

مرغ کامل تازه، بسته بندی کیسه ای(پوشش کیسه نایلونی)

۵۵,۵۰۰

هشدار تولید کنندگان برای کاهش تولید مرغ

رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی کشور گفت: متضرر شدن مرغداران و نیز کاهش قیمت جوجه که احتمالا تولیدشان را در آینده کمتر خواهد کرد، هشداری برای تولید مرغ در آینده است.

محمد یوسفی گفت: مرغ تولیدی مرغداران را نمی‌خرند و آنها ضرر می‌کنند، شرکت پشتیبانی امور دام کشور باید مرغ مازاد را به همان نرخ مصوب از مرغداران خریداری کند.

رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ کشور در پاسخ به اینکه مرغ را از مرغداران به چه قیمتی می‌خرند، گفت: نرخ ثابتی ندارد، صبح نرخ در میدان بهمن تعیین می‌شود، اما مرغ زنده را به نرخ کیلویی ۲۰ تا ۲۵ هزار تومان از مرغدار می‌خرند.

وی اضافه کرد: در حالی کمتر از نرخ مصوب مرغ را از مرغداران می‌خرند که نهاده را با قیمت‌های افزایش یافته تحویل می‌دهند و سامانه بازارگاه وزارت جهاد کشاورزی که مسئولیت تحویل نهاده‌ها را برعهده دارد آن را با قیمت‌های جدید می‌فروشد.

وی در پاسخ به اینکه مرغدار در تولیدهر کیلو تولید چقدر ضرر می‌کند ؟ با نهاده جدید و خرید ارزانی که از مرغدار می‌کنند، آنها حداقل کیلویی ۲۰ هزار تومان ضرر می‌کنند.

یوسفی به مشکل دیگر مرغداران هم اشاره کرد و گفت: مرغداران با توجه به وضعیت سخت تولید، جوجه نمی‌خرند و قیمت جوجه از ۱۱ هزار به ۳ هزار تومان رسیده است.

وی کاهش قیمت جوجه را هشداری برای تولید مرغ در آینده عنوان کرد و گفت: تولید کنندگان جوجه، تولید خود را کم خواهند کرد و چند ماه دیگر به این می رسیم که تولید مرغ کم شده و قیمت ها بالا می‌رود.

رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ کشور در پاسخ به اینکه آیا جوجه ریزی در مرغداری ها کم شده است؟ گفت: الان کم نشده، اما اگر زیان مرغداران ادامه یابد جوجه ریزی را کم خواهند کرد، مرغدار تنها یک دوره می‌تواند زیان را تحمل می‌کند و در دورهای بعدی نمی‌تواند ضرر را تحمل کند و مجبور به کاهش یا توقف تولید می‌شود.

وی ادامه داد: زمانی در استان تهران ۱۴۰۰ مرغداری وجود داشت، اکنون به ۲۵۰ مرغداری رسیده است و بسیاری از آنها کار خود را ادامه ندادند.

یوسفی در پاسخ به این سوال که اگر تعداد مرغداری‌ها کاهش یافته پس چرا تولید نسبت به قبل بیشتر شده است، گفت: تولید در سایر استان ها افزایش یافته، اما درخود تهران این تولید کمتر شده است، تهران ۲۵ درصد مرغ مصرفی را خودش تامین می‌کند و بقیه از استان‌های دیگر می‌آید.

رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ کشور در پاسخ به اینکه آیا مرغداران در زمینه تامین نقدینگی با قیمت‌های جدید نهاده مشکل دارند؟ گفت: قرار است بانک کشاورزی وام به مرغداران بدهد، معنی آن این است که مرغداران بدهکار بانک‌ها می‌شوند، دولت باید حمایت ها خود را در جهت افزایش درآمد تولید کنندگان کند.

اخیرا ستاد تنظیم بازار قیمت مرغ را کیلویی ۵۸ هزار و ۵۰۰ تومان تعیین کرده، اما قیمت در بازار ۴۰ تا ۴۵ هزار تومان است.

    دیدگاه شما
    پربازدیدترین اخبار