ادعای عجیب درباره خرید ارز با کارت ملی
کتاب قصه تکراری زیان خریداران احساسی در بازار پرریسک ارز باز هم تجدید چاپ شد. مردمی که اسیر دام سوداگران و دلالان در فضای مجازی شدند و با تهییج کانالهای تلگرامی و واتساپی دلار حبابی را در بالاترین قیمتها خریدند به فاصله چند روز به دنبال مشتری برای ارزهایشان با قیمتهای بسیار پایینتر میگردند.
به گزارش زنهار، کتاب قصه تکراری زیان خریداران احساسی در بازار پرریسک ارز باز هم تجدید چاپ شد. مردمی که اسیر دام سوداگران و دلالان در فضای مجازی شدند و با تهییج کانالهای تلگرامی و واتساپی دلار حبابی را در بالاترین قیمتها خریدند به فاصله چند روز به دنبال مشتری برای ارزهایشان با قیمتهای بسیار پایینتر میگردند.
نرخ دلار در بازار آزاد که هفته پیش تا ۶۰ هزار تومان هم بالا رفته بود، طی روزهای گذشته توان مقاوت خود در برابر فروشندگان را از دست داده و در حال حاضر وارد کانال ۴۰ هزار تومان شده است. دلار در عرض یک هفته ۱۰ هزار تومان ریخت تا ضرر سنگینی را نصیب خریداران کند.
این در حالی است که دلار توافقی که تا سقف ۵۰۰۰ یورو توسط صرافیها به متقاضیان فروخته میشود هم دیگر مشتری ندارد و صفهای خرید دلار با کارت ملی مقابل صرافیها جای خود را به شلوغی خیابان فردوسی و سبزهمیدان برای فروش ارز داده است.
نرخ دلار توافقی که تا دو روز پیش بالای ۵۲ هزار تومان به فروش میرسید به کانال ۴۸ هزار تومان رسیده و به اعتقاد کارشناسان و فعالان بازار امکان ریزش به کانالهای پایینتر هم دارد.
خریداران ارز با کارت ملی که ۵۰۰۰ دلار را به قیمت هر دلار ۵۲ هزار تومان خریدهاند، امروز با توجه به چشمانداز کاهش بیشتر نرخها به دنبال فروش دلارهای خود به نرخ ۴۸ هزار تومان هستند که با یک حساب سرانگشتی تنها طی چند روز حداقل ۲۰ میلیون تومان ضرر کردند.
این نخستین باری نیست که افراد بیتجربه تحت تاثیر جو رسانهای و فضای مجازی بیمحابا سرمایه خود را وارد بازار خطرناک ارز میکنند و این تجربه هم برگ دیگری بر کتاب زیان خریداران احساسی افزود تا شاید تجربهای برای روزگاران آینده شود./ منیبان