چرا مردم پولهایشان را از این بانک خصوصی خارج کردند؟
طی سالی که گذشت، موسسه اعتباری ملل بیشترین رشد جذب سپرده را داشته و میزان سپردههای این بانک رشد۷۸ درصدی داشته است.
به گزارش زنهار، بر اساس آخرین اطلاعات منتشر شده در سامانه کدال از بانکهای حاضر در بورس و فرابورس، مجموع سپردههای این بانکها با ۰.۲درصد کاهش به نسبت بهمن با مجموع ۴هزار و ۸۶۸هزار میلیارد تومان به کار خود پایان داد.
مجموع سپردههای این بانکها در سال ۱۴۰۱ رقم ۳هزار و ۴۶۹هزار میلیارد تومان بود که بر این اساس میتوان گفت مجموع سپردههای بانکی در پایان سال ۱۴۰۲ رشد حدودا ۱۹درصدی داشته است. طی سالی که گذشت، موسسه اعتباری ملل بیشترین رشد جذب سپرده را داشته و میزان سپردههای این بانک رشد۷۸ درصدی داشته است. مجموع سپردههای ارزی بانکها هم با رقم مجموعا ۱۸۰هزار میلیارد تومانی به کار خود در ۱۴۰۲ پایان داد.
طی سالی که گذشت، موسسه اعتباری ملل بیشترین رشد جذب سپرده را داشته است.
طی دوره یکماهه اسفند، بانک پاسارگاد بیشترین میزان جذب سپرده را در بین دیگر بانکها تجربه کرده است.
پس از پاسارگاد، پست بانک ایران در جایگاه دوم قرار دارد.
در جایگاه سوم بیشترین میزان رشد سپردهها هم بانک صادرات قرار دارد.
در بین بانکهای مورد بررسی سه بانک با کاهش میزان سپردهها روبه رو شدند. بیشترین میزان کاهش سپردهها مربوط به بانک ملت است. پس از این بانک هم بانکهای خاورمیانه و کارآفرین قراردارد
پرونده ۱۴۰۲ منابع بانکها
براساس داد ههای کدال، مجموع سپردههای بانکی در اسفند سال گذشته عدد ۴هزار و ۸۶۸هزار میلیارد تومانی را نشان میدهد که حاکی از کاهش ۰.۲ درصدی تسهیلات اعطایی به نسبت بهمن ماه است. این دادهها نشان میدهد که طی دوره یکماهه اسفند، بانک پاسارگاد بیشترین میزان جذب سپرده را در بین دیگر بانکها تجربه کرده است.
میزان کل سپردههای این بانک از ۵۹۰هزار میلیارد تومان در ابتدای اسفند به ۶۷۳هزار میلیارد تومان در انتهای این ماه رسیده که مبین رشد ۱۴ درصدی میزان سپردههای این بانک است. پس از پاسارگاد، پست بانک ایران در جایگاه دوم قرار دارد. میزان سپردههای این بانک در مدت مورد بررسی با رشد ۵.۲۸ درصدی از ۷۵.۱هزار میلیارد تومان به ۷۹هزار میلیارد تومان رسید.
در جایگاه سوم بیشترین میزان رشد سپردهها هم بانک صادرات قرار دارد. در انتهای بهمن میزان مانده سپردههای این بانک حدود ۶۶۹ هزار میلیارد تومان گزارش شده بود که در انتهای اسفند این میزان با رشد ۴.۶۹ درصدی به ۷۰۰هزار میلیارد تومان رسید. در بین بانکهای مورد بررسی سه بانک با کاهش میزان سپردهها روبه رو شدند.
بیشترین میزان کاهش سپردهها مربوط به بانک ملت است که با افت ۱۵.۱ درصدی از یکهزار و ۷۷هزار میلیارد تومان به ۹۱۴هزار میلیارد تومان رسیده است. پس از این بانک هم بانکهای خاورمیانه و کارآفرین با۴.۷۸ و ۰.۲۱کاهش میزان سپردههای خود را تجربه کرده اند.
تغییرات نقطه به نقطه سپردهها در اسفند
دادههای سال ۱۴۰۱ نشان میدهد که مجموع سپردههای بانکی در این سال رقم ۳هزار و ۴۶۹هزار میلیارد تومان بود که با توجه به این موضوع مجموع سپردههای بانکی در سال ۱۴۰۲ رشدی ۱۹.۳ درصدی داشته است. موسسه اعتباری ملل بیشترین میزان رشد را به نسبت دیگر بانکهای حاضر در بورس و فرابورس به نسبت سال ۱۴۰۱ تجربه کرده است.
میزان سپردههای این بانک رشدی ۷۸ درصدی داشته و از ۳۷.۶هزار میلیارد تومان به ۶۷هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ رسیده است. پس از این موسسه، بانک پاسارگاد بیشترین رشد سپردههای خود را تجربه کرده است. سپردههای این بانک در سال ۱۴۰۲ رشدی ۴۴ درصدی داشته و از ۴۶۹هزار میلیارد تومان به ۶۷۳هزار میلیارد تومان رسیده است./خبرگردون