سیگاری‌ها حتما پیاز بخورند

استفاده منظم از پیاز به خصوص در افراد سیگاری باعث کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان ها میشود.

سیگاری‌ها حتما پیاز بخورند

به گزارش زنهار؛ پیاز جزو مواد غذایی است که میتوان هزارو یک خاصیت برای آن نام برد . پیاز حاوی آنتی اکسیدان بسیار قوی است که در درمان بسیاری که بیماری ها کاربرد دارد . پیاز افراد سیگاری را هم از خواص خود بی بهره نگذاشته است . خواص پیاز برای افراد سیگاری بسیاز زیاد است و از ابتلا به انواع بیماری ها از جمله سرطان پیشگیری میکند.

پیاز یکی از درمان های شگفت انگیزی است که روی ارتقای سلامت ریه ها تأثیر می گذارد به ویژه اینکه افراد سیگاری به دلیل جذب سموم ترکیبات دخانیات نیاز بیشتری به این کار دارند. پیاز اثر موکولیتیک (خلط آور) داشته و باعث شل شدن عضلات راه های تنفسی و افزایش جریان هوا به ریه ها می شود. به این ترتیب که از حفره ی دهان التهاب زدایی کرده و به دفع بخشی از عناصر آسیب رسان و بیماری زا کمک می کند.

مصرف پیاز در افراد سیگاری مفید است. پیاز خاصیت آرامبخشی دارد. کوئرستین در پیاز یک آنتی اکسیدان قوی است و از بدن در برابر بسیاری از بیماری ها محافظت می کند

از پیاز برای درمان سرماخوردگی و برونشیت استفاده می شود. درمانگران سنتی مصرف پیاز جوشانده را با مقدار کمی عسل هر 4 ساعت یک بار، درمان مؤثری برای سرماخوردگی می دانستند و برای التهاب برونش نیز از فشردن پیاز بر روی سینه استفاده می کردند.

برای کاهش التهاب ناشی از نیش حشرات نیز از برش های تازه پیاز استفاده می شد. ضمنا گیاه شناسان معتقدند که چای پیاز خاصیت آرام بخشی دارد.

کشیدن تنباکو یکی از عوامل اصلی بروز سرطان مثانه در انسان است. تصور می شود فلاونوئیدهایی نظیر کوئرستین با اتصال و یا واکنش با مواد سمی، دیواره مثانه را در برابر مواد سرطان زا محافظت می کنند.

بنابراین استفاده منظم پیاز از اقدامات موثر در پیشگیری از سرطان خصوصا در مورد افراد سیگاری است.

کوئرستین، فیتونوترینت موجود در پیاز است که همچون ویتامین A و C خاصیت آنتی اکسیدانی قوی دارد.

این ماده می تواند رادیکال های آزاد خطرناک را از بدن پاک کند و افراد را در برابر تغییرات سرطانی و بیماری هایی مثل آترواسکلروز محافظت نماید.

با اینکه کوئرستین در سیب و چای نیز وجود دارد. تحقیقات نشان داده اند که جذب کوئرستین از پیاز 32%بیشتر سریع تر از سایر منابع است.

از آنجا که مشاهده شده کوئرستین جذب شده از پیاز حداکثر تا24 ساعت در بدن باقی می ماند لذا تصور می شود مصرف منظم پیاز باعث ساخته شدن کوئرستین در پلاسما می شود.

وجود کوئرستین نقش مهمی در دفاع آنتی اکسیدانی بدن و مبارزه علیه بسیاری از بیماری ها دارد.

نتایج تحقیقات، اثر بخشی کوئرستین را در پیشگیری از بیماری های قلبی خصوصا در زنان تایید می کنند.

دانشمندان معتقدند این ماده باعث ممانعت از تخریب کلسترول LDL توسط رادیکال های آزاد می شود و به این ترتیب، خطر بروز بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

همچنین تصور می شود کوئرستین لخته شدن خون را مهار می کند.

کوئرستین موجود در پیاز نقش مهمی در پیشگیری از بیماری های قلبی به هنگام کمبود دریافت سایر آنتی اکسیدان ها نظیر ویتامین A و C خواهد داشت.

    دیدگاه شما
    پربازدیدترین اخبار