خواص شگفت انگیز از ملکه میوه‌ها

مطالعات انجام شده درباره انبه از مزایای آن برای سلامتی مانند بهبود دستگاه ایمنی، سلامت دستگاه گوارش و بینایی و همچنین فواید انبه کاهش خطرات ابتلا به انواع سرطان خبر می‌دهد.

خواص شگفت انگیز از ملکه میوه‌ها

به گزارش زنهار؛ مطالعه‌ای که اخیراً توسط محققان دانشگاه کالیفرنیا انجام شده، نشان داد که انبه حاوی بتاکاروتن و آنتی اکسیدان‌هایی است که می‌توانند آسیب سلولی را به تأخیر اندازد؛ یکی از مهمترین مزایای آن‌ کاهش چین و چروک صورت زنان مسن با پوست روشن است.

این میوه گرمسیری یکی از میوه‌های بسیار خوش طعم است و عنوان “ملکه میوه ها” را به خود اختصاص داده است.

مجله علمی تخصصی نیوترنتس نوشت: زنانی که یائسه شده و چهار بار در هفته نصف فنجان انبه می‌خورند، پس از گذشت دو ماه شاهد کاهش ۲۳ درصدی چین و چروک‌های عمیق و کاهش ۲۰ درصدی آن‌ها پس از گذشت ۴ ماه بوده اند.

بر اساس یافته‌های این تحقیق به دنبال مصرف انبه بهبود چشمگیری در چین و چروک‌ها حاصل شده، اما نتایج بسیار محدود بوده و ممکن است مصرف بیش از حد این میوه نتیجه معکوس داشته و باعث افزایش چین و چروک‌ها شود.

محققان توضیح دادند که مشخص نیست چرا مصرف بیش از حد انبه منجر به افزایش شدت چین و چروک می‌شود، اما آن‌ها حدس می‌زنند که این موضوع احتمالا مربوط به مقادیر فراوان قند موجود در انبه باشد.

تقویت سیستم ایمنی

انبه منبع خوبی از مواد مغذی مانند ویتامین A است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. ویتامین A برای مقابله با عفونت ضروری است و عدم دریافت کافی این ویتامین با افزایش خطر بیماری همراه است.

انبه تقریباً سه چهارم نیاز روزانه شما به ویتامین C را تأمین می‌کند. این ویتامین به بدن در تولید سلول‌های سفید خون برای مقابله با بیماری کمک کرده و عملکرد آن‌ها و سیستم دفاعی پوست شما را بهبود می‌بخشد.

انبه همچنین حاوی اسید فولیک، ویتامین K، ویتامین E و بسیاری از ویتامین‌های گروه B است که به تقویت سیستم ایمنی بدن نیز کمک می‌کند.

حفاظت از سلامت قلب

انبه حاوی منیزیم و پتاسیم است که به حفظ نبض سالم و آرامش رگ‌های خونی کمک می‌کند، سطح فشار خون را پایین می‌آورد و حاوی آنتی اکسیدان‌های منحصر به فردی به نام مانگیفرین است که از سلول‌های قلب در برابر التهاب، استرس اکسیداتیو و مرگ سلولی برنامه ریزی شده محافظت می‌کند و سطح کلسترول خون و تری گلیسیرید و اسید‌های چرب آزاد را کاهش می‌دهد.

    دیدگاه شما
    پربازدیدترین اخبار