این خوراکیها قاتل میل جنسی هستند+ دلیل
در طی زندگی مشترک افزایش و کاهش میل جنسی امری طبیعی است اما اگر کم شدن میل جنسی بیش از حد باشد مشکل ساز خواهد بود. نگاهی به عادات زندگی و تغذیه تان داشته باشید تا دلیل اصلی را پیدا کنید.
به گزارش زنهار؛ در طی زندگی مشترک افزایش و کاهش میل جنسی امری طبیعی است اما اگر کم شدن میل جنسی بیش از حد باشد مشکل ساز خواهد بود. نگاهی به عادات زندگی و تغذیه تان داشته باشید تا دلیل اصلی را پیدا کنید.
علل کاهش میل جنسی زن و مرد
کاهش میل جنسی و رسیدن به مرحله سردی رابطه زناشویی از مشکلات رایج برخی زوجین است . طلاق به امری عادی تبدیل شده و زوجین با بروز کوچک ترین مشکل، جدایی را بهترین راهکار می دانند. برای پی بردن به عمق فاجعه کافی است به دادگاه های خانواده مراجعه کنید تا زوج هایی را ببینید که به علت مشکلات جنسی، فقر مهارت های ارتباطی و... جدا می شوند. در کشوری که به گفته یک، آسیب شناس اجتماعی، عامل اصلی 60درصد جدایی ها مسائل جنسی است، افزایش دانش و اطلاعات افراد در این زمینه اهمیت زیادی دارد. در این نوشتار مهم ترین قاتلان میل جنسی معرفی می شوند.
عوامل موثر در کم شدن میل جنسی و سردی رابطه
مشکلات زناشویی
مشکلات زناشویی در زمره مهم ترین قاتلان میل جنسی قرار دارند. برای زنان، احساس نزدیکی و صمیمیت مهم ترین بخش میل جنسی است. عواقب نزاع، ارتباط اندک، خیانت کردن یا... برای زن و مرد از میان رفتن میل جنسی است. اگر با مشکلات زناشویی دست و پنجه نرم می کنید باید به متخصص مشاور مراجعه کنید.
بچه دار شدن
از وقتی پدر یا مادر شده اید میل جنسی تان از بین رفته است؟ بخش زیادی از زمان تان را صرف فرزندتان می کنید؟ استخدام پرستار برای نگهداری از بچه مفید است. هنگامی که فرزند تازه به دنیا آمده تان خواب است می توانید رابطه جنسی داشته باشید.
استرس برخی از افراد تعدادی از کارها را هنگامی که مضطرب هستند به نحو احسن انجام می دهند. میل جنسی، معمولا جزو این کارها نیست. استرس در محل کار ،خانه یا روابط میان فردی را همه تجربه کرده اند. روش های کنترل و مدیریت استرس می تواند کمک زیادی به افراد بکند. شما می توانید برای کنترل و مدیریت استرس از متخصص مشاور یا روانپزشک کمک بگیرید. بی خوابی میل جنسی تان از بین رفته است؟ شاید علت اش این باشد که به اندازه کافی در رختخواب نمی مانید. دیروقت می خوابید یا صبح زود از خواب بیدار می شوید؟ با بی خوابی یا بیماری مثل آپنه (نوعی اختلال خواب است که سبب مکث یا توقف تنفس بیمار می شود.) دست و پنجه نرم می کنید؟ خستگی، میل جنسی را از بین می برد. برای اصلاح عادات خوابیدن از پزشک کمک بگیرید. داروها برخی از داروهایی که میل جنسی را از بین می برند عبارتند از: داروهای ضدافسردگی داروهای فشار خون داروهای ضدبارداری شیمی درمانی داروهای درمان بیماری ایدز تغیر دوز یا نوع دارو ممکن است تاثیرگذار باشد. برای تغییر دوز یا نوع دارو باید با پزشک مشورت کنید.
تاثیر داروها بر میل جنسی
چاقی وقتی اضافه وزن دارید یا چاق هستید میل جنسی تان کم می شود، از رابطه جنسی لذت نخواهید برد و اعتماد به نفس تان از میان خواهدرفت. با کاهش وزن و کمک گرفتن از متخصص مشاور می توانید احساس خوبی نسبت به خود داشته باشید.
نارضایتی از تصویر بدن اگر از اندام تان راضی باشید میل جنسی تان بیشتر خواهدشد. ورزش کنید و از پزشک کمک بگیرید. داشتن احساس خوب نسبت به خود اعتماد به نفس را افزایش می دهد. اگر همسرتان اعتماد به نفس پایینی دارد، به او اطمینان دهید اندام متناسبی دارد. مشکلات نعوظ مردانی که از اختلال عملکرد نعوظ رنج می برند مضطرب هستند و میل جنسی شان را از دست می دهند. اختلال عملکرد نعوظ قابل درمان است، اما زوجین می توانند با کمک متخصص مشاور از تاثیر سوء این اختلال بر روابط شان بکاهند. کاهش هورمون تستوسترون هورمون تستوسترون، عامل ایجاد میل جنسی است. وقتی مردان به سالمندی قدم می گذارند میزان هورمون تستوسترون بدن شان به شدت کاهش می یابد. کاهش هورمون تستوسترون، افزایش وزن ارتباط میان فردی ضعیف و... از عوامل اصلی از بین رفتن میل جنسی است. افسردگی افسرده بودن می تواند توان لذت بردن از برقراری رابطه جنسی، مطالعه کردن، تماشای فیلم، شرکت کردن در میهمانی ها، خوش گذرانی با دوستان و... را از میان ببرد. برای درمان افسردگی باید از متخصص مشاور و روان پزشک کمک گرفت. اگر داروی ضدافسردگی که پزشک تجویز کرده تاثیر منفی بر میل جنسی تان گذاشته به پزشک اطلاع دهید. او با تغییر دوز یا نوع دارو این مشکل را حل خواهد کرد. یائسگی میل جنسی برخی از زنان در دوران یائسگی به شدت کاهش می یابد. برخی از علائم کاهش میل جنسی خشک شدن واژن و داشتن درد در حین رابطه جنسی است. اما زنان تفاوت های زیادی با یکدیگر دارند. میل جنسی تعدادی از زنان پس از آغاز یائسگی به شدت افزایش می یابد که رابطه مستقیمی با میزان تندرستی اعتماد به نفس و روابط میان فردی شان دارد. فقدان صمیمیت برقرار ارتباط جنسی بدون عشق و علاقه کاری عبث است. صمیمیت چیزی بیشتر از رابطه جنسی صرف است. اگر زندگی جنسی تان کسل کننده است، تلاش کنید ساعت هایی که با هم هستید را افزایش دهید و از در کنار یکدیگر بودن لذت ببرید. راه هایی را بیابید تا به وسیله آن بتوانید بدون برقراری رابطه جنسی به یکدیگر عشق بورزید. ایجاد صمیمیت و علاقه میل جنسی تان را افزایش خواهدداد.
مواد خوراکی و تغذیه کاهش دهنده میل جنسی در زندگی زناشویی
سویا سویا سرشار از کلسیم و فیبر است و به راحتی می توان آن را جایگزین پروتئین های حیوانی کرد. دانشمندان مدرسه پزشکی دانشگاه کپنهاک اعلام کردند ،گیاه خوارانی که سویا را تنها ماده غذایی تامین پروتئین می دانند، به علت افزایش میزان هورمون فیتواستروژن بدن شان، انرژی و میل جنسی شان به شدت کم می شود.
شیرین کننده های مصنوعی شیرین کننده های مصنوعی (آسپارتام و...) که در تولید نوشابه های رژیمی، شیرینی و شکلات ها استفاده می شوند، موادی شیمیایی هستند که مانع تولید و تشریح هورمون های دوپامین و سروتونین می شوند که نتیجه اش کاهش شدید میل جنسی، افسردگی، تحریک پذیری و... است. نوشابه های گازدار نتایج مطالعات متعدد نشان داده اند، نوشیدن بیش از اندازه نوشابه های گازدار که سرشار از شکر هستند عوارض متعددی مانند افزایش وزن، دیابت، پوسیدگی دندان ها، بروز بیماری های دهان و لثه و افسردگی است. دکتر پاشا چانریز، استاد مدرسه پزشکی دانشگاه هاوایی می گوید:متاسفانه افرادی که دست کم روزانه یک لیوان نوشابه گازدار می نوشند به افسردگی مبتلا می شوند که در درازمدت علاوه بر از میان رفتن حس خود نسبت به خوب قوه جنسی شان را نیز تا اندازه زیاد از دست می دهند. قهوه یافته های دانشمندان مدرسه پزشکی دانشگاه جنوا در ایتالیا نشان می دهند، فعالیت شدید غدد فوق کلیوی بدن معتادان به قهوه باعث افزایش میزان هورمون استرس در بدن آنها شده که در درازمدت باعث کاهش میل جنسی آنها می شود. برخی از پزشکان معتقدند، نباید بیش از دو فنجان قهوه در روز نوشید. پنیر عاشقان پنیر به گوش باشند. آنهایی که در هر وعده غذایی مقادیر قابل توجهی پنیر مصرف می کنند باید تاکنون متوجه کاهش میل جنسی شان شده باشند. حقیقت این است که اکثر قریب به اتفاق پنیرها از شیر گاوهایی که آنتی بیوتیک مصرف کرده و هورمون رشد دریافت کرده اند تولید می شود. این مواد در تولید هورمون های استروژن، پروژسترون و تستوسترون اخلال ایجاد کرده و باعث کاهش تحریک پذیری جنسی می شوند.
مواد غذایی کنسروشده
نمک بیش از اندازه ای که در تولید غذاهای کنسرو شده استفاده می شود، علاوه بر ترشح بیش از اندازه هورمون های مینرالو کورتیکوئید که وظیفه اش تنظیم میل جنسی است به انتقال خون به آلت تناسلی که باعث نعوظ می شود نیز آسیب می زند.
روغن کانولا روغن های گیاهی- روغن کانولا، روغن زیتون، روغن نارگیل و...- که حاوی چربی های اشباع نشده هستند و نقش اساسی در از میان بردن رادیکال های آزاد ایفاء می کنند، با آسیب زدن به پروسه ترشح هورمون ها، میل جنسی را کم می کنند. چیپس سیب زمینی مصرف بیش از اندازه چربی های ترانس- بدترین نوع چربی ها که در تولید چیپس سیب زمینی و سایر تنقلات استفاده می شود- علاوه بر مختل کردن پروسه ترشح هورمون، وزن بدن را افزایش داده و میل جنسی را کم می کند.