اگر معدتان ترش میکند حتما این ترکیب را بخورید
سیاه دانه یا همان نعناع فلفلی سیاه، یک گیاه علفی است که از خانواده یاس با نام علمی Nigella sativa شناخته میشود.
به گزارش زنهار به نقل از سلامت نیوز: سیاه دانه یا همان نعناع فلفلی سیاه، یک گیاه علفی است که از خانواده یاس با نام علمی Nigella sativa شناخته میشود.
این گیاه در مناطق گرم و خشک آفریقا، آسیا و اروپا رشد میکند و بذرهای آن از دیرباز در طب سنتی به عنوان دارو استفاده میشود.
این بذرها دارای مواد مغذی مانند ویتامینها، مواد معدنی و اسیدهای چرب امگا 3 و 6 هستند.
از مصرف سیاه دانه جهت بهبود سلامتی دستگاه تنفسی، سیستم ایمنی، کاهش التهابات، کاهش خطر بیماری قلبی عروقی، بهبود عوارض بیماری دیابت و ...
سیاه دانه را نیم کوب کرده و بلافاصله با عسل مخلوط کنید و صبح ناشتا یک قاشق و موقع خواب یک قاشق مرباخوری میل کنید.