جلوگیری از خرابی و کپک زدگی میوه فقط با یک برچسب
یک شرکت مالزیایی برچسب عجیبی ساخته است که روند رسیدگی میوه ها را کاهش داده و به مدت دو هفته از خرابی و کپک زدگی آن ها جلوگیری می کند.
احتمالا قبلا برچسب را روی میوه ها دیده اید، اما نه مثل برچسب هایStixfresh . آن برچسب های معروف فقط برای ارایه اطلاعات درباره مزارع و چگونگی رشد میوه مورد استفاده قرار می گیرند، اما هدف کاملا متفاوتی دارد. اما این برچسب ها شامل فرمولی خاص و بسیار طبیعی هستند که روند رسیدگی میوه را کاهش می دهند و میوه ها را مدتی طولانی تازه و آبدار نگه می دارد.
این برچسب ها با 100 درصد مواد آلی ساخته می شوند و حاوی مخلوطی از سدیم کلرید یونیزه و موم هستند که به کاهش فعالیت باکتریایی در میوه ها کمک می کند و در نتیجه فرآیند رسیدگی را به تاخیر می اندازد. این به نظر یک توضیح بسیار ساده درباره نحوه کار این برچسب ها است، اما شرکت اصرار دارد که این چسب ها کاملا ایمن هستند، در واقع می توانید آن ها را بخورید.
برچسب ضد خرابی میوه ها
بنیانگذار چسب ها می گوید او چهار سال پیش، پس از ملاقات با یکی از دوستانش که در یک غرفه میوه کار می کرد، به این ایده رسید. مرد در مورد از دست دادن پول روزانه به خاطر میوه های خراب شاکی بود، اما به نظر می رسید که تسلیم شده بود، زیرا می دانست هیچ راهی برای متوقف کردن این روند طبیعت وجود ندارد.
با این حال، کارآفرین مالزیایی ایده دیگری داشت. این تاجر مالزیایی با دانشگاه سلانگور، مالزی، موسسات تحقیقاتی و موسساتی مانند ماردی گرس و موسسه تحقیقات صنعتی مالزی، و اخیرا با دانشگاه استرالیای جنوبی هم کاری کرده است تا برچسب خود را توسعه داده و آزمایش کند. سه سال طول کشید تا فرآیند تولید و اثربخشی محصول ابداعی خود را تکمیل کند.
کاهش روند رسیدگی میوه ها با برچسبی عجیب
در اصل، این برچسب ها تنها برای افزایش طول عمر پوست انبه استفاده می شد، اما شرکت بعدها متوجه شد که آن ها بر روی میوه های دیگر که تقریبا مشابه انبه هستند مانند ، آوکادو ، پاپایه، سیب و گلابی کار کرده اند.
برچسب نه تنها روند رسیدگی را کاهش می دهد، بلکه همچنین مانع رشد کپک بر روی میوه ها می شود. شرکت مالزیایی ادعا می کند که محصولاتی وجود دارند که وعده حفظ تازگی میوه ها برای مدت طولانی را می دهند، اما برچسب آن ها تنها راه حلی است که از 100 % مواد طبیعی استفاده می کند.