مواد غذایی که تاثیرشان در جلوگیری از ابتلا به کرونا اثبات شده است
یک پژوهشگر روس مواد غذایی را معرفی کرده است که میتوانند از ابتلای به کرونا جلوگیری کنند.
به گزارش زنهار؛ مارگاریتا کورولوا یک متخصص تغذیه روس میگوید مصرف محصولات حاوی چربی تصفیه نشده گیاهی و حیوانی که حاوی درصد بالایی از مواد مغذی و مواد مفید هستند ممکن است ازبدن در برابر ویروسها محافظت و از انتشار آنها جلوگیری کنند؛ بنابراین توصیه میشود روزانه ۱/۵ تا ۲ قاشق چایخوری چربی های گیاهی و حیوانی در روز مصرف شود.
کورولوا گفت: خوردن تخم مرغ یا تخم بلدرچین برای صبحانه منبع مهمی از ویتامینهای A، D و E است که برای تقویت ایمنی کاملا ضروری هستند.
همچنین این متخصص تغذیه، خوردن آجیل و دانهها را در طول روز توصیه میکنند.او میگوید: مهم است که آجیل و دانهها، سرخ نشده یا تحت حرارت قرار نگیرند، زیرا چربیهای موجود در آنها اکسید میشوند.
او خوردن ماهی، روغن زیتون، آووکادو و روغن درخت آرگان را نیز توصیه میکند.