هرگز این مدلی پیاده روی نکنید

می‌توان گفت پیاده روی یکی از آسان ترین و در عین حال موثر ترین ورزش ها برای نگه داشتن تناسب اندام است، در صورتی که شما نحوه صحیح پیاده روی کردن را بدانید.

هرگز این مدلی پیاده روی نکنید

به گزارش زنهار؛ اگر اخیراً برنامه ریزی کرده اید که در طول روز پیاده روی داشته باشید، بدانید که طرز صحیح پیاده روی، تا حد زیادی روی سلامت بدن شما موثر است و باعث می شود که از بسیاری از بیماری ها و درد ها جلوگیری شود. پیاده روی کردن یکی از در دسترس ترین راهکارها برای داشتن بدنی سالم است و ورزشی است که به هیچ امکاناتی نیاز ندارد. مهمتر از همه اینکه برای سلامت قلب، ریه، پا و همچنین میانه بدن اهمیت بسیار زیادی دارد؛ اما از طرفی هم شاید فکر کنید که پیاده روی خیلی ساده است و نیاز به در نظر گرفتن نکات خاصی ندارد اما جزئیات مهمی هستند که باعث می شود شما یک پیاده روی سالم داشته باشید.

اشتباهات رایج و مخرب هنگام پیاده روی

اشتباهاتی که انجامشان باعث میشود، نه تنها پیاده روی شما مفید نباشد بلکه باعث آسیب به سلامت هم میشود. با ما در این بخش از نمناک همراه شوید تا با این اشتباهات که ممکن است شما هم مرتکب شوید، بیشتر آشنا گردید.

نگاه کردن به سمت پایین

اگر شما پیاده روی می کنید و مدام گردن خود را به سمت پایین می آورید و در حال چک کردن پیام ها یا تماس هایتان هستید، بدانید که بدترین کار ممکن را انجام داده اید، زیرا گردن شما صاف نیست و این باعث می شود که فشار زیادی به آن وارد شود. معمولا این افراد به شانه درد، گردن درد و درد قسمت بالای کمر دچار می شوند؛ بنابراین بهتر است که گردن تان را صاف نگه دارید و خم نکنید.

قدم های سنگین

ورزش هایی مثل پیاده روی برای تقویت عضلات ماهیچه، استخوان و مفصل بسیار مهم است اما باید مراقب باشید که زیاده روی نکنید. پیاده روی هم اگر بیش از حد باشد، تبدیل به یک ورزش سنگین خواهد شد که برای بدن مضر است. پس قدم های سبک بردارید و بیش از حد به بدن تان فشار وارد نکنید.

گام های خیلی بلند

بعضی از افراد می خواهند سرعت پیاده روی خود را افزایش دهند؛ بنابراین گام های خیلی بلند بر می دارند و فکر می کنند که با انجام این کار پیاده روی سریع تر و سالم تری خواهند داشت اما مطمئن باشید که این کار اشتباه است. گام های خیلی بلند باعث می شود که احتمال زمین خوردن تان افزایش پیدا کند. همچنین مفصل زانو، لگن و قوزک پا خیلی تحت تاثیر و فشار قرار می گیرند.

متمایل شدن انگشت پا به سمت بیرون

اگر پای خود را بیش از حد نیاز باز می کنید و انگشت پایتان به سمت بیرون بدن شما متمایل می شود، بدانید که بدنتان در حال پیاده روی موازی نیست و اشتباه کرده اید و قطعاً به شما فشار و استرس بالایی وارد خواهد شد و احتمال آسیب، افزایش پیدا می کند.

کمک نگرفتن از میان تنه

بسیاری از افراد فکر می کنند که هنگام پیاده روی فقط باید از پاهای خود کمک بگیرند و در نتیجه خیلی به پاهایشان فشار می آورند؛ اما بهتر است که هنگام پیاده روی از میان تنه تان هم کمک بگیرید و کمی روی شکم تان هم تمرکز کنید.

کمک نگرفتن از دستان

پیاده روی بیشتر قسمت پایین بدن را درگیر می کند اما دست های شما هم نقش مهمی دارد. باید یاد بگیرید که هنگام پیاده روی دستان خود را بی حرکت نگه ندارید و از آن ها هم کمک بگیرید تا جریان خون در دست های شما هم به راه بیفتد.

چرا فرم بدن در پیاده روی اهمیت دارد؟

همانطور که قبلاً هم گفتیم؛ همه چیز به خود شما بستگی دارد. پیاده روی می تواند برای بعضی از افراد یک حرکت پیچیده وسخت باشد و برای بعضی دیگر راحت محسوب شود اما در کل پیاده روی صحیح، آن چیزی است که تعادل بدنی شما را از نوک پا تا گردن و شانه ها حفظ کند.

هنگامی که سن افراد بالا می رود؛ تغییراتی در بدن ایجاد می شود و مکانیسم راه رفتن و پیاده روی هم در آنها تغییر می کند. به عنوان مثال آسیب به زانو در سن پیری باعث می شود که شما مدل راه رفتن تان تغییر کند، بدون این که خودتان متوجه شوید یا اگر چاق باشید، طرز راه رفتن شما دوباره متفاوت خواهد شد و شاید تعادل کم تری را احساس کنید اما اگر یاد بگیرید که روی سالم بودن پیاده روی تمرکز کنید، قطعاً بیشتر از اثرات مثبت آن بهره مند خواهید شد.

فواید پیاده روی سالم

پیاده روی سالم باعث می شود که استخوان های قوی تری داشته باشید، قلب و ریه شما سالم تر باشد؛ استرس کم تری را احساس کنید، سطخ اندورفین که هورمون شادی است در بدن شما بالاتر برود و به طور کل خواب با کیفیت تری داشته باشید.

کافی است که در طول روز 10 الی 15 دقیقه بعد از ناهار پیاده روی کنید تا احساس سرزندگی و شادابی دوباره به شما غلبه کند.

پیاده روی همچنین برای کاهش چربی شکم هم روش مناسبی است و برای کسانی که می خواهند وزن کم کنند، هم راهکار خوبی است و توصیه می شود.

    دیدگاه شما
    پربازدیدترین اخبار